Poly taught master 2020

1001 回覆
23 Like 11 Dislike
好少有master programme咁早招生架喎,你係咪記錯咗?
我嗰年個deadline extended咗幾次,我好似5月報嘅,無Interview但有written test,報嗰陣未考ielts,之後補返成績後兩、三日就有offer
當年好似收咗4、50人,我都唔太記得了個programme分咗ft同pt,local學生只可以報pt,上堂好少同啲nds一齊上(除咗electives)尤其係interpreting同啲core科
我都覺得自己揀咗個right timing 報名
如果係上年應該連interview都冇我份
報左Urban Informatics and Smart Cities
in都唔洗in 收到offer
不過個科好似好新
係呀呢科新科黎架 poly同hku今年都新出呢科 巴打有冇報埋hku個科 你會唔會accept ?
有啊不過hku 未收到offer
poly又已經要交第一期學費先
未 我都係報左冇耐
係冇諗過一報就有poly offer
睇黎呢科冇乜人讀
好驚入到去全部NDS
係唔係ft master都唔會收local??定淨係呢科係咁
報左pt mech 仲未有interview /offer
諗緊報唔報埋shitty好
三大不了 放工唔方便
巴打幾時報?
我上年年尾報左 收左Offer
想問收咗offer嘅咁多位
大家仲係唔係逢星期四凌晨12點收?
你前幾日仲有冇?
我都無 仲以為sumbit左就唔比edit
之前有得edit既咩??
我之前一路都有
係今日先冇咗

咁可能唔關事
大家當我冇講過
希望真係好似你原先咁諗
想知有冇人個制仲係度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞