Poly taught master 2020

1001 回覆
23 Like 11 Dislike
岩岩睇返原來我都無upload到 連dse成績都無叫我寫
咁我都唔交lu 聽日再打去問下先
佢已經寫左要 thanks
出email 😳屌啦
其實點解要dse
咁如果d人係考al又唔洗交??
所有公開試 洗唔洗交HKEAA我都EMAIL屌
冇理由幾蚊車錢變過百 講唔通
Dse同Ielts果D 佢寫住If applicable,所以應該唔洗寄啦 聽日再打去Confirm

以前報其他master 都係寄Transcript同畢業證書既Certified copy就搞掂
又要俾多舊錢email投訴
Please arrange for official copies of the documents to be sent directly by the issuing authority to the Academic Registry of PolyU (Address: Academic Registry, M101, a Ka Shing Tower, The Hong Kong Polytechnic University, Kowloon, Hong Kong) on or before 15 May 2020.

佢個EMAIL係咪打錯左個地址.....
同埋考AL & CE 唔洗比CERT?
其實certified copy係咩黎
應該係Li Ka Shing Tower
你地點寫過去
屌 我都唔撚明
點解要申請過一份
用番畢業個時大學比個份咪得
碌柒黎
Btw
咪撚打去條hotline到
幫你唔到都係叫你email 問
其實拎學生證都要親身啦
我比哂copy先 到時比返正本佢對/copy
冇問題先拎學生證
有咩問題
但我諗transcript/cert先要cert true copy
ce al dse應該都唔洗
要嘅話hkeaa比佢玩撚死啦 workload大到
佢poly唔洗返 hkeaa啲人又一定要返咩?
咪就係lo 寄之前份唔得咩 一樣係true copy
佢話HKEAA都要呀
俾埋實冇死,陣間俾少佐又要麻煩自己整多次。
身邊有冇朋友係CPA?
都可以叫佢地幫簽名certify
收到offer了, 6/4前要交錢~
你幾時報?
3/3報
有冇人收到email 話冇reg day
要寄d true copies 俾poly 做registration

我心諗勁on9 囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞