Poly taught master 2020

1001 回覆
23 Like 11 Dislike
唔明d short form
Degree gpa唔夠分所以唔收? Msc 定Meng Reject你?
係PMSA 不是PSMA
見到呢三四年poly都開始谷排名,依家排名越來越貼近city,畢竟poly人力物力財力多d,感覺遲早追返上。
polyu好濕鳩
試過半路中途成個programme摺埋,痴L線
本身讀ME做咗2年嘢(product engineering)想讀下其他科e.g. AI/Data Analysis
報咗PolyU IT同EIE (到依家都覺得呢兩科好似)
上星期四報 EIE晚12點收到offer
不過速度快到有啲驚
呢科會唔會大伏

利申: UG 2nd low, 完全唔悉IT/電子行情
Degree 唔夠分 , MSc BSE rejected
MSc FM , 有relevant membership support
物監局第626章 《物業管理服務條例》
指明的物業管理學位(適用於物業管理人(第1級)牌照)
附表1 物業管理服務 (尚未實施)
物業的維修、保養及改善。
Extend個deadline代表咩?收唔夠人讀?定純粹想呃鳩啲人錢?
Ching apply左咩?
TIER 1 定 TIGER 1
真係咁差? 點解??
EE 我2月頭已經收咗offer...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞