Poly taught master 2020

1001 回覆
23 Like 11 Dislike
但你地有冇interview過
我無收過interview 但見到有人話我果科唔洗interview
我果科應該唔洗interview
你地兩個係咩科
Mech eng都唔洗In 極速派offer
三大Third Hon廢青都想報下
我都諗緊報依科
但係佢又新program
仲要未有accreditation (HKIE, RICS)
搞到我submit完application都未敢比錢住
咁可能真係唔關事
大家可以ignore返我
屌我聽左其他seminar
明明佢地個個都有cap低啲seminar
問佢有冇睇返都唔應
但係唔覺係會係短期內會批到
The MSc programme will seek accreditation from:

The Hong Kong Institute of Planners (HKIP)
The Hong Kong Institute of Surveyors (HKIS);
The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS); and
The Smart City Consortium.

佢講will seek真係講幾多幾多但係最後一個都冇都吹佢唔漲
咁就仆街啦
我報BSE仲有個edit制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞