Poly taught master 2020

1001 回覆
23 Like 11 Dislike
無interview
好在未請假
寄份宣誓Copy去算

Btw公開試成績應該唔洗
全部要 逐份計錢 咁都唔SD EMAIL叫佢安排過?
有冇人收到Msc real estate and construction offer
唉咁冇啦
全部要寄 全部要計錢 你有讀ASSHOLD/I大個D你仲大撚獲 都痴線 SD EMAIL話唔得啦 我已經SD左
Certification of HKDSE Results must be sent directly by the Hong Kong Examinations and Assessment Authority to PolyU.
我記得買過一次好貴喎
仲要「成績證明書申請人必須親身或授權代表到本局遞交申請並經
核實身分。」
要特登請假去
SD EMAIL啦 邊有可能咁 係好撚貴 多人SD佢就改嫁喇
好啊而家send先
我兩個DEGREE呀 痴撚線咩大佬
不過其實係唔係就算親身去註冊
都要交d學歷正本&唔會退還返??
原來係咁
咁用zoom show比佢睇都得啦
咪係 佢即埸係佢後面部printer印就完成左
咪係 拎學生證又得 做REG又唔做得呀?
如果淨係要大學transcript都ok
但仲要埋dse正本證明 會唔會太麻煩
出email 嘈佢啦 而家仲麻煩左
個admin 係咪on9 咁樣安排
分時段去reg咪得
Dse Cert應該唔洗
申請個時都唔洗upload dse cert
真係好撚on9囉大學transcript可以網上申請又幫我寄埋就算啦
但要親身去考評局買份證明 咁d人迫哂去考評局買野就唔危險
仲要考評局星期六唔開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞