Poly taught master 2020

1001 回覆
23 Like 11 Dislike
congrat 巴打,係咩offer
應該全部人都係咁
SD EMAIL 屌佢 多人SD佢就會縮
一定send 啦
根本每份true copy 如果要個機構 directly send 俾佢

時間係一個問題
因為現時好多機構都WFH
處理時間再上寄信一定慢
外國機構要郵寄仲更麻煩

郵遞又係問題
因為郵差都有機會寄失 咁寄失左個問題又點處理

金錢又係問題
冇啦啦又要俾一筆錢去搞(可能對某d 人黎講唔算係咩),仲要逐個機構apply
如果DSE Transcript 好似仲要逐科計錢

有offer未
facility management呀
佢話EMAIL都得仲好笑 邊間野會幫你EMAIL 我叫POLYU 幫我EMAIL去HKU 我肯肯定佢采我都ON9 間野我開呀? 我話點就點?
就係睇左個EMAIL 我上面先咁講 間野我開 邊間野會理我地
其實poly係咪on9
即SD EMAIL呀係 好撚ON9 真係搵野黎搞
個admin辦事能力太差
最基本地址都打得錯 如果琴日已經有人申請左寄transcript咁點
仲要佢提出黎既方法完全係仲複雜危險 又要人哂埋d無謂錢
咁DSE應該唔洗
Apply個時都無upload過
好撚煩 Upload左真既真係捉蟲
我間u 話淨係俾到pdf 但無校印 同唔可以直接send俾poly,咁同我自己screen 有乜分別
想問大家係咪會問hkeaa拎dse/ce/al嘅official copies?
Poly 係咪on9,叫大學寄transcript 畀佢又要洗幾百蚊 真係垃圾,要人洗埋呢啲錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞