Poly taught master 2020

1001 回覆
23 Like 11 Dislike
Professor 都要食飯
有冇報HPB?
你本身做咩會報fm?
有無人已經成功註冊?
我SEND EMAIL 問佢,佢唔使十分鐘就用番上面段嘢答我。
跟住我即刻屌柒佢,我話我問你收到啲嘢未,唔使問你VERIFY咗未。結果等兩日佢話收到同埋VERIFY 咗。
所以啲ADMISSION STAFF真喺要屌下先識郁。
你寄完之後幾多日問佢
not successful
想問下一般交錢之後幾多日先有offer?
想問下有冇師兄知,如果我一個月前收到offer,而我又交左留位費,結果依家另一個department又話俾offer 我,如果我想要後者offer,先前嘅留位費可唔可以轉過去第二個department日後當學費,都係poly
同一間好似得架 你最好打電話俾學校同埋個department問清楚。

唔同學校就一定唔得。
通常讀FM都係貪CIBSE認可以Ceng
有報HPB , under review
FM => PSMA HK Tiger 1
做緊野 , BSE apprenticeship + 4 yrs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞