Poly taught master 2020

1001 回覆
23 Like 11 Dislike
係啊不過冇面試 我估turn down我多
我都有聽人講話smart city 絕大部份都係nds 讀
呢個都係我其中一個reject既理由
但係巴打你覺得 IT狗讀smart city會唔會好難讀?
巴打識好多同學?
係咪多數做緊com sec
好早之前已經報咗再同一個星期出Offer
我想請問MST係咪每年都收生?
報咗ITCM,你呢? 可能學樓上話齋會凌晨send email出offer 加油
早兩日出左accounting and finance analytics個interview
絲打有冇accept offer,報咗邊科?
我諗今年少咗NDS應該競爭冇咁大,加油
me too ,11月到依家都未有
早一個月到佢地有叫我send工作證明
下星期 in?
好似係17號 不過我唔take啦
有冇ching係入左social policy
岩岩收到data science Skype interview invitation, 有無人有tips
點解BSE唔洗interview
其他科都要
係咪無咩人讀
係咪全部engine科都唔洗In
啱啱收到 counselling interview email
話gp in 之前有個 online trial run session
有冇人知究竟係咩嚟
巴打可唔可以分享吓咩background同degree咩hon grad
掙扎緊報唔報好 怕蝕咗報名費
Undergrad讀Energy, 2nd low
如果係報pt 有相關工作應該會易入

上次個Professor係個Info seminar話今年開左多位比Local既人讀 巴打想讀既就試下報啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞