[Fantasy] SF9討論區 (1) 期待新團綜同認哥! 召喚所有SF9既飯!

1001 回覆
17 Like 10 Dislike
唔明點解無幫路雲開
Chani好似未上水?
chani啱啱上了 終於
佢琴日係咪腥左好多野?本身想買澯熙但係諗起佢成日唔覆msg就冇買到
佢好似淨係問人點改名轉icon
佢好乖咁報告行蹤同埋有幾張相咁
老人澯⋯⋯佢真係好慢好慢 要比啲時間佢摸索下
唔通真係要買晒咁多個
我淨係買咗金仁誠佢好抵買
新男團
好心fnc就養好小九先
正常既下年入伍喇 師妹慘d囉
https://youtu.be/BI-6VIsQwt8
好無fnc既feel 似YG 大家覺唔覺
同上幾頁既巴打一樣
我都好耐冇追韓團
係 YouTube 突然suggest左 SF9 Good Guy 俾我睇
我就開始覺得 SF9 唔錯

主要係因為我見而家好多男團 d 妝勁濃
戴晒耳環戒指
可能叔叔年紀大覺得脂粉味重有些少嫌棄
不過 SF9 相較之下比較樸素 d 又有實力

我覺得 SF9 永斌最好
佢笑起上黎好溫柔好 caring 咁
仁誠都好好!
其他成員我未係好認得住
不過都估唔到有幾個低音炮係 team 入面
目前聽過幾首歌都好好
最近先知道永斌同仁誠都要入伍......
覺得好可惜
係 sf9化既妝係相對淡d 同埋好多都有做開gym好man
咁啱睇中左兩個就入伍既係有d sad 但仲有一年時間 而家先追都唔算太遲既
應該睇多d團綜就好快認得晒 我覺得佢地都算易認 每個人都唔同style
係,咁岩睇中既兩位成員要入伍都幾大衝擊
但呢個團好值得追
各位巴絲都好有品味

岩岩我都睇左參觀SF9宿舍既綜藝同 Idol Radio
雖然唔知道其他韓國組合氣氛係點
但我 feel 到SF9成員之間既關係好好 好似家人咁
好開心係睇睇下 YouTube 就令我有機會認識到SF9
我會睇多 d 團綜盡快記住佢地
真啊!!睇得出佢地係真感情好唔係扮嘢
巴打你好 估唔到大家都係咁岩youtube suggestion 入坑!個個都stay屋企真心覺得呢排多左人入坑

我睇左仁誠套新劇,個劇情幾Fun,但仁誠啲演技真係有待改進

題外話,有無人知bubble係真係成員自己覆?定係機械人reply?
巴打你好!
我都估唔到咁岩!
希望更加多人鍾意同欣賞佢地啦
真係佢哋覆 佢哋好好全部都會send自拍同Voice message 除咗我個名嗰個仔唔多on
不過唔係我哋send嘅每個message佢哋都睇到 買同一個member嘅人會收到一樣嘅message類似WhatsApp廣播嘅概念?
已讀嘅意思係佢哋上線
其實都係for 我哋YY
大家睇咗quiz上的idol未
https://youtu.be/lcFH6TQjTTc
q到
好鐘意睇仁誠好努力咁營業
仁誠上大韓外國人同Quiz上的idol好似2個人咁
同埋好少見到澯熙上綜藝咁踴躍佢跳舞真係好好睇
姜澯熙世最可
就黎可以開新post啦
你哋開啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞