[Fantasy] SF9討論區 (1) 期待新團綜同認哥! 召喚所有SF9既飯!

1001 回覆
17 Like 10 Dislike
一直以來淨係識chani 路雲 冇留意開呢團
睇sky castle覺得chani好cute
睇過啲綜藝知道路雲好高 係門面
今次cb終於吸引咗我追 chani真係好得意好正啊
竟然係今次cb吸引到你
我今日睇到都甜笑咗好耐
首歌幾好聽啊 好鍾意verse啲假音
Fnc同Cj真係垃圾公司
要個行路都坐係到都痛既病人零晨賣咩毛巾禮包 開live唔少心播左佢拎拐杖就叫fans唔好傳出去 fans留言叫佢休息就見到話係禁止詞語發得出去

呢排仲keep住簽售 要路雲換好晒打歌衫 扶住腰扮無野 可唔可以比佢好好瞓係張床到休息下呀 就算唔講去唔去kingdom 佢過一排都要開始拍劇啦
睇到真係好心痛。。仲要佢係鏡頭前扮冇野
痴線 我都唔明賣毛巾有咩咁值得佢拎住拐杖出來仲要坐埋晒d見到都覺得唔舒服既硬凳
收到你
一齊度下大家中指有幾長
仲有佢呢排瘋狂賣野 又兩隻色既手燈又毛巾禮包又photobook 以為佢就來執
第二季度賺6億喎 之前蝕緊食相難睇到
終於賺返錢喇
可以準備出新男團
Sls
有大陸飯簽售問朱豪會唔會去kingdom 佢話唔會
Dawon生日快樂啊
在允生日快樂老公我愛你
今次回歸我無啦啦好random咁入坑😂
利申返先 我有成5年無睇兼無追kpop,
對上個團已經係B.A.P

最近YouTube suggestion無啦啦彈左佢地summer breeze個mv出黎
戴定頭盔 唔好打鳩我 老實講我覺得今次首歌麻麻地,
但mv入面仁誠個bling bling眼妝唔知點解好吸引我🤣
開頭心諗 唉 仆街喇 依家啲新男團肯定係00後
點知仁誠93年 好震驚

之後睇埋佢地live啊個啲嘢之後全團都鍾意
原來係睇中左仁誠
我第一次睇綜藝都以為佢係忙內line 其實係個183cm既軟萌大哥
Sf9唔新架喇 都出道左差唔多四年
我之後即刻開心share比我個friend
點知佢第一句就話:哇 乜咁岩呀😂
佢又係睇到youtube suggestion彈出黎見到,
不過佢good guy時期已經留意到 輝映

我想知其實邊幾個人氣最高?🤨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞