[Fantasy] SF9討論區 (1) 期待新團綜同認哥! 召喚所有SF9既飯!

1001 回覆
17 Like 10 Dislike
相信佢哋都會汲取教訓好擔心idol嘅心理健康
btw 好耐無上嚟竟然有人推!今個月唔通有望1001到
Sf9 心理健康就應該唔太擔心既? 好似係
見佢哋都幾老友

btw FNC係咪好似話準備出新男團?

係呀 我係今次回歸入坑既新fans
希望1001到啦
我又推下先好想嫁比李在允!!
今年賺到少少錢就出男團留翻啲錢比nf同sf9仲好啦
根據fnc以往既垃圾策劃 出新男團都唔係咁易紅
師妹團而家都
不過Sf9下年有兩個入伍 出新團都好正常既
Btw睇你名就知你係nflying 既飯
我仲以為李承協今年要入伍 點知原來有傷所以唔洗當兵
其實我覺得fnc都係啱出band多d 唔知仲有冇收band既練習生
覺得新男團大機會會有支那仔即刻不了
其實幾鐘意櫻彈今次cb希望佢地紅到啦 pd48個陣我pick海允
慢慢就變左做家族飯其實band真係好正 嗚
係!404果兩個支那仔不了
櫻彈其實幾多靚女 兩個主唱又唱得 不過真係無咩邊首主打特別啱我聽
今次cb個個都好靚!!但好似冇乜聲氣咁 仲衰過上次
btw已經完全off晒topic笑死
睇來真係要好似sf9咁捧下門面去拍戲先可以吸引路人聽 fnc唔係好多影視資源架咩 明明智媛同yuju超靚囉 日本妹都唔錯
變左fnc家族圍爐
套網劇
金仁誠個頭其實想睇金輝映做毒撚多啲 應該會好好笑
金仁誠個頭好似海派甜心羅志祥個菇頭
好傻仔 咁短應該無失憶情節既
Btw平時個post都無人 無啦啦見到咁多未見過既飯
我係今次cb新飯
其實我係睇完偶一天入坑既不過一直都係做cd rom
其實我都係 見到幾年前開果個得幾個留言 仲要已經推唔到上首頁所以再開多個新
之後推多啲
想問一個團綜(?)好耐之前睇過 突然想睇翻又唔記得係咩黎淨係記得佢地分左3隊battle煮野食 然後有一幕係姜澯熙洗西蘭花同金輝映洗鰻魚
係呢個!!感謝
得中間line識煮野食牙豪跌左隻羹個度笑死
套劇睇落幾on9幾好笑
btw我想問下 你地係起邊度睇到呢d最新資訊?
我淨係follow左官方ig但佢完全無post呢d野

以前追B.A.P個陣我有用微博但del左好耐
帳號密碼都唔記得晒而且我又唔想down返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞