[Fantasy] SF9討論區 (1) 期待新團綜同認哥! 召喚所有SF9既飯!

1001 回覆
17 Like 10 Dislike
個名好羞恥呀

【News1獨家】[路雲出演JTBC新劇主人公,飾演直進男!]29日據報道,SF9路雲將出演JTBC新劇《前輩,不要塗那口紅(暫譯)》男主人公,據悉該劇由2017年公開的同名人氣小說改編,講述了可愛的前輩與帥氣可愛性感直率的直進男的「推拉」羅曼史。另外本劇正在以10月為目標進行準備。敬請期待!
柳太陽跳舞好型
Sexy擔當
諗起瞓教都要sexy
新人lm
Hi
我都覺得陽陽好正 好多FD唔熟順豐狗但見到相/片都覺得佢好靚仔
有啲角度好似李棟旭
不過都係覺得佢跳舞最型
尋日係咁睇片
佢講過話本身可能會係band出道
係咪入咗公司先學跳舞定本身識?
見有個介紹話入咗公司跳跳下就做咗main dance
唔記得lu
淨係知好似訓練左無一年就出道
同路雲睇樣以為係好靜果啲靚仔
原來係咁多嘢講同搞笑
你有冇睇偶一天
套劇播左幾集佢先講左三隻字
我睇完sf9既綜藝 後期差d投入唔到
無睇
依家好多嘢可以睇翻
睇緊太陽在允煮嘢食片
得閒可以睇下 頭幾集真係幾唔錯 搞到我入左坑 係中間開始有d拖

係咪佢哋整泡菜果段 偶運會d fans 試完話好難食
岩岩公佈左LEAGUE OF SF GENDS會出season 2 可以睇返第一季先幾好笑
係講佢哋各自諗左個project比大家玩
呢個係其中一段
https://youtu.be/mSWgIcMabuA
好小學雞
https://youtube.com/watch?v=m62KuSiEnsg
依個都好笑
태양씨
好多嘢睇
我好少睇劇可能之後會追翻
有佢哋嘅劇淨係有睇signal
Signal神劇呀
天空之城都好正
佢好似係本身高中開始學跳舞
我記得佢4月11號個vlive有講佢入fnc嘅詳細過程 可以去睇下
佢話佢audition左三次先入到FNC
第一次係佢小六果時
推斷返果時FNC淨係得FT
CNBLUE都未係韓國出道
第二次係初中學左結他再去但都唔得
第三次係高中學左跳舞就終於入到FNC
可能因為FNC搞開band先令佢咁執著呢間公司
但都好多謝佢咁執著FNC 我先識到佢
佢好似話小六果陣已經入左跟住又走左(?)
不過好彩佢唔係入band team佢唔跳舞真係嘥哂
我睇返多次個次vlive 你講得啱呀
佢果時係咪唔想做歌手所以走
定因為做其他野 睇唔明添
如果佢果時繼續留嘅咪變左SF9最早入社果個而唔係最遲果個囉
而家韓國主流同埋FNC內部都明顯著重舞團多嘅
果時嘅band team都散埋
都好慶幸佢最後去左dance team
先有隊咁完整嘅SF9
我都唔係好明定係佢入左去之後唔係培訓佢做歌手所以先走?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞