[Fantasy] SF9討論區 (1) 期待新團綜同認哥! 召喚所有SF9既飯!

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
仁誠影到。。。
黑白版較返有色係咁
真係唔ok囉
連登終於有Fantasy
今日出嘅jacket poster正到
Hi
其實我都只係睇完偶一天先入坑既新粉
係咪我要求太高 我覺得好多個都影得麻麻地 希望聽日出個人照會好d啦
睇番之前嘅twitter 有啲站姐飯拍影得仲好
佢哋平時求奇搵部iphone影仲靚
唔明點解西裝都可以拍到咁
我澯熙bb條腰封...
難以理解
打歌係咪要著返呢件衫
不過我覺得仁誠個樣影得仲驚嚇 差d認唔到
佢同澯熙都好似未企好就比人影左
仁誠嗰妝 都係等聽日同後日個人poster
垃圾魚糕啲相永遠都係咁
已經習慣咗
而且今次已經feel到有dump到錢
起碼個背景唔再係淨色
而且啲衫唔係奇奇怪怪
我已經好滿足啦
個人poster呢樣嘢唔敢奢望乜嘢,只求佢影到正正常常就已經萬幸
新飯表示睇返之前d相都真係好驚嚇

希望今次mv拍得靚少少啦 enough果次真係好hea
上次回歸

背景就係多幾條水管,跟住
冇啦

Enough嗰次嘅mv簡直係災難性
如果有興趣可以數下mv入面啲道具總共有幾多再睇下最貴係邊樣,你會會心微笑
所以達淵有句嘢講得好啱:
你首先要咩都唔好設想,咁樣先可以畀到你驚喜

反正專輯買硬,啲錢洗硬,60+SNS ac待機,你硬件都差唔多準備好,首歌點都會1月7號5點見,我已經無欲無求啦
我都有睇到dawon果句
但真係好想佢地拎返次一位 仁誠同隊長過左一年幾要入伍喇
希望首歌唔難聽 音源會有進步
銷量今次中韓都多左飯就肯定會進步既 希望打得過ateez
今次回歸洗嘅錢夠我去con啦
盡人事聽天命啦

我呢啲負撚樣
就係因為次次有希望,先會次次失望
喊成幾日先回復到
你係比左錢去大陸d站定點?
咁又唔洗喊幾日既,回歸有歌聽,有舞台+綜藝睇,係開心事呀

就算拎唔到一位 大家見到成績有進步都已經會好滿足 睇返之前enough第一次入melon榜路雲開心到跑住拍片
喊係因為一位唔到而喊之前幾次回歸嘅事嚟喇
佢哋不斷活動當然係開心事嚟
啲錢我自己去gmarket買專輯自己畀嘅,但而家仲未上架,不過預咗呢筆錢畀順豐㗎喇

話就話有進步就好開心,但班傻仔已經不斷一位候補啦
見過佢哋太多次喺完場嘅時候望住一位嗰團再表演嘅眼神啦真係好難唔灰
佢哋真係值得更好一齊努力刷音源買買買
屌魚糕咩事
凌晨出晒順豐九個人嘅個人相
瞓醒先見到 又del咗
唔通auto send由pm較錯咗做am?

咁都可以錯
下次唔好提早放左個mv出來就得喇
買ed但兩張poster都。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞