[Fantasy] SF9討論區 (1) 期待新團綜同認哥! 召喚所有SF9既飯!

1001 回覆
17 Like 10 Dislike
唔通本身佢係演技練習生
算了 唔深究
btw我收你個留言提醒之後就收到佢哋vlive提醒
今個禮拜唔知做乜野係咁開vlive
我作為觀眾都睇到攰 佢哋真係唔識攰咁
真係未見過咁鐘意vlive既團
仲有官咖通知多到我有時都懶得禁落去
我見佢哋之前講今年會出新男團 但無提過出新band
希望佢哋唔好放棄band啦 都係fnc既特色來
而且Dance team既競爭都好大唔係咁易紅 師妹出左三次歌都無咩起色仲要減人

我睇sf9既stage (唔計睇劇識既chani同路雲) 第一個就係認到太陽 now or never佢開場好吸引人
佢哋係無空白期
團綜預告都出埋 我估6-7月都應該會cb
如果路雲接左果套咩口紅 應該好快要入組
前日朱豪開vlive feel到佢真係好尷尬 希望佢唔好太care班痴線婆 搞到鏡頭前咩都唔敢講
希望7月啦6月太多人
꼬꼬마條片真係冇講過野
雖然我都想FNC出返隊Band
但感覺黎緊佢哋都係想出舞團多
佢搞新團唔緊要
希望佢都要好好管理下而家啲團先
等仁誠下年入伍之後佢再出新團我無意見
Nflying 承協都應該今年要入lu
見到同期團都開始有人要入伍就覺得好傷感添
做咩啲公司成日都咁突然先公佈
平時睇音放見佢哋少左個人我都好唔慣
下年開始應該長期都會咁真係
唔捨得仁誠同永斌
點解我要睇完偶一天先入坑
不過開心既係佢地當兵前可以完成拎一位既心願
我唔想佢接呢套
元真兒好麻麻...
第一組好尷 大仁組笑死我
咁都仲有年幾時間睇佢哋完整體嘅
私心想佢地今年年尾有得上年尾嘅歌謠節目
我見astro上年都有得上 咁sf9有無少少機會 雖然我知車銀優紅過成隊sf9既人
ASTRO出道呢幾年好似都多數有得上
啲電視台幾中意搵銀優做MC
自然搵埋佢個團上埋去表演
我諗SF9今年嘅知名度拉高下
應該都有啲機會掛
輝映生日快樂

輝映bb生日快樂
※ G마켓 x FNC STORE 단독 특전 증정: 미공개 셀피 포토카드 9종 중 3종 랜덤 증정
(2장 이상 구매시 특전 중복되지 않게 발송 해드립니다.)
呢句野係Gmarket FNC Store賣PB果度見到
個意思係咪 就算係果度買好多本PB 都只係收到3張限定小卡
仲有本PB成3.5Kg 磚頭黎咩
弓每本pb有多3張呀 佢意思應該係d卡盡量唔發重覆既比你 好似你買碟買兩隻佢會比唔同version你咁
原來係咁 多謝你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞