[Fantasy] SF9討論區 (1) 期待新團綜同認哥! 召喚所有SF9既飯!

1001 回覆
17 Like 10 Dislike
有啲耐喎真係但我見佢ig private左喎
佢會順豐寄定仲要你面交先?宜家好似焗你等咁??
佢話之後再出表單再填再決定面交定順豐
問左其他唔識既買左既人 佢地話冇收到
去Road to kingdom
以為直接有得KINGDOM
不過多D舞台俾人識都好
第一次錄影唱自己歌唔該直接K.O
下我想係osolemio或者now or never
【tvreport】#SF9[超話]# 方面「不出演《Road to Kingdom》」
11日,SF9的經紀公司FNC表示:「雖然討論過出演《Road to Kingdom》,但是已經決定不出演了。」此前,包括SF9在內的多個男子組合被認為是《Road to Kingdom》的熱門人選,但SF9方面表示經過討論決定不出演。 ​​​
😨😨😨禁好既機會都唔出演???
去kingdom就話多人睇姐
road to kingdom無左ab6ix就變左佢哋係最紅果團
而且AOA上次去完cb 成績都麻麻地
岩岩睇到人話
Road to kindom 係比冇攞過一位既人參演
ab6ix同sf9會去kindom
一開始係咁講 但goldenchild 都拎過細台一位啦 個標準係mnet自己定姐
去Road to kingdom的確有d自降身價
所以而家兩團都話唔去
生蠔
其實我覺得佢今次拒絕係正常 都唔知個節目係咪為左捧果隊親生仔 加上而家支耶肺炎咁勁 不如博下上kingdom做最低人氣果團
kingdom都好D
但road to kingdom我真係唔覺咁多人有興趣 名氣大少少既團都唔會想去
在允vlive話準備緊cb 唔怪得唔去road to kingdom
上年10月都話準備緊 係咪可以預5,6月
不過個肺炎咁勁 遲啲仲好
日巡好大機會搞唔成等我仲join左日本fan club member...
永斌頭先又講笑話4月就cb
感覺在允講既都唔可信咁
9個都信唔過
想講係wb見到啲毒唯隔咗成年仲jer住件事唔放
好慘仲話係大站
都係跟d皮買算啦 我跟個皮買好快就收到
爆電話果段?
我新入坑都係見佢哋講先知 係幾on9既 但Dawon 應該無心 佢哋私下處理好就算啦
紅左就一定有毒唯架啦 特別係大陸 唔洗點理
絲打你收到未呀
本身都冇理佢地 但係又唔覺意比我見到 心情即刻差咗
佢話過多幾日就會寄
做乜歧視我呢d男粉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞