[Fantasy] SF9討論區 (1) 期待新團綜同認哥! 召喚所有SF9既飯!

1001 回覆
17 Like 9 Dislike
呢pair真假忙內得意死
其實我前兩個月先入坑
睇完天空之城以為澯熙係軟萌忙內點知係團霸
睇idol room以為仁誠都係弟弟line點知係大哥
前兩個月姐係睇完偶一天入坑?
姜大佬呢團忙內on top得都幾誇張
係呀
天空之城我都係完左幾個月先睇 無幾耐就追偶一天喇 好彩都趕得切去澳門場 好後悔咁遲先追佢哋

佢地d團綜咁短 周偶果d又上得少 好快就睇完
不過仲有好多vlive同小短片有排我睇既
我都有去 掂到手仔 想講嗰日半個場都係講普通話冇乜香港澳門人
我都係覺得呢團所有配備都到位 仲要大公司 點解仲未紅
我都有去成功拍到手仔,隊長仲要好大力拍我隻手本身諗住鳩衝去埋台灣場,但係我啱啱先才坑始終覺得好撚癲,同埋冇朋友陪我去所以放棄咗
希望佢哋可以快啲紅,但又唔想之後啲粉絲福利冇曬
係呀 880都有得hi-touch 其實佢地真係好寵粉拍手嗰陣相赫仔坐埋上枱
不過我都無朋友飯佢哋 澳門都係毒撚去
我見我附近都有香港人呀 不過多大陸人都好正常既 我fd係香港睇nflying都聽到好多普通話人
我拍完有半團都唔記得晒好似失左憶咁 仲諗住可以感受下個身高差tim

紅唔紅真係好睇運氣 尤其佢哋出道無耐就有produce 202 果期出道既男團都無咩邊隊紅到
我係果期考試驚做唔切d野所以無去
而家諗返係應該要去 大哥line過多一兩年都要入伍而且台場係無拎野圍住佢哋唔比你睇
佢哋今日去日本有家族con
屌!!!我都係拍完我澯b就暈咗仲諗住感受下路雲有幾高 點知樣都唔係好有印象

出道咁耐都未拎過一位好sad
櫻花妹同台妹就好
達淵b著得好cute
正常都係拍完本命就斷左片架
我相信下次一定會有架(如果唔撞一線團)
朱豪同達淵勁似老豆同仔

D人估緊路雲今日同仁誠係去左錄驚六
LM
https://youtu.be/9vaiTlCFA24

小九商社出咗第二集啦 唔知總共有幾集呢
出得好突然
仁誠vlive好似話拍左4集既份量
Hi我之前睇404都有j過偉仔
LM好期待認哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞