[Fantasy] SF9討論區 (1) 期待新團綜同認哥! 召喚所有SF9既飯!

1001 回覆
17 Like 10 Dislike
柳太陽型得嚟有陣架仔feel好撚正
仲要好有黑洞美 有無睇過佢同在允煮飯仔啲片
水滾瀉4次佢自己都偷笑
偶運會整比飯食d泡菜
大家覺得佢地會唔會上Kingdom
https://youtu.be/9KbpLUOes0c
其實好想睇呢個cover既高清直拍
有都好 但我覺得fnc難啲
啲fancam好濛
話說今年kcon仲未取消?日本都半封關啦喎
AOA都係fnc
係啊 但93line下年入伍我覺得fnc會搞多兩個tour揾錢機會大啲
入伍呢個問題真係好難搞
而家肺炎咁嚴重可能會打亂d巡演計劃呢
仁誠永斌呢個情況係咪會下半年先入?
真係唔知 但韓國都好鬼嚴重
如果按規定係最遲下年6月 但個病咁真係好難講有得退遲都未必係好事。。。
【spotvnews】「KCON2020JAPAN」因新冠肺炎延期…「日程再商議」
6日,CJ ENM表示:「原定於4月3日至5日舉行的‘KCON2020JAPAN’將延期舉行。這是考慮到參加活動的觀眾、藝人和工作人員的安全而做出的決定。」預計之後的日程將再次討論。‘KCON2020JAPAN’原計劃於4月3日至5日在日本千葉幕幕舉行國際展示場,多組韓流藝人確定出演,因此備受期待。但由於日本政府擔心新冠病毒擴散,採取限制入境措施,KPOP歌手的演出接連被取消,‘KCON2020JAPAN’也不得不延期舉行。
我都覺得係魚糕搵錢大過天 又唔識經營團隊
希望魚糕班策劃醒醒目目 快D襯呢排個勢幾好再俾順豐cb多次
等肺炎完左先啦
在允個VLIVE仲乜咁多人睇
仲勁過SHOWCASE
因為肺炎D韓國人係晒屋企
2個幾鐘...佢講野又好鬼好笑
睇佢攪兜野攪左半個鐘有多笑死
kcn飲完個樣好笑到
救命 究竟有冇人同我一樣跟sf9hk買左專
本身12月比錢既時候話1月1X 可以交收
到宜家三月都味諗住寄
當中係咁delay email都冇封 又完全冇通知過買家
係每次比人屌一下先肯send個ig story道下歉
上個月又話咩全部人都已經寄曬
之後又話因為順豐問題寄唔到
Ig direct問又話個page負責代購係另外一個人
仲話佢係再跟另一人買
今日個story仲比佢吹漲
話咩有d人收到有d人收唔到令佢好亂
要再填表單再寄過
屌你你寄左味收到味寄味收唔到囉
點解做個代購都可以做到禁垃圾
咁誇張到而家都未有
下次直接去gmarket 買算啦 或者去信和sky Music 見佢有影埋收據話計h榜咁
聽你咁講好呃錢FEEL 見到佢IG轉左PRIVATE
冇轉private ar
其實delay都唔緊要囉
最唔開心既係一開始delay真係完全冇通知過買家
禁耐以黎一封email都冇
唔問完全唔交代發生咩野事
有咩都放係story 唔出post
睇到就有 睇唔到就算咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞