[Fantasy] SF9討論區 (1) 期待新團綜同認哥! 召喚所有SF9既飯!

1001 回覆
17 Like 10 Dislike
清識啲嘢
梗係誠b世界第一利申允誠黨
睇ching個名應該都同我一樣?

誠誠比蚊咬慘慘豬 要消滅晒全世界既蚊
我大仁黨不過李大仁大三角都好正
我就係嗰隻蚊
我嗰陣都係李大仁入坑佢地三個好好笑但係呢排三個好似好少一齊
有冇人跟U🌞玩跑跑卡丁車
個L2好撚難考
可摸耳一齊開個live
李大仁必推190403果場vlive超正
在允睡著時嗰個都好正
醉酒誠睇下comments先~xN
玩左幾日就放棄左搞唔掂 隻手handicap
又errr埋出聲又聽到屙尿聲 真係legend0偶包
仲有超現實既做take course建議
個post突然又靜左
https://twitter.com/sf9_fanclub/status/1298500544370098176?s=21
大家會唔會買bubble?
窮的都是fantasy
我諗入到去係咪好似vline 咁
btw 佢唔開放個bubble app比全球 啲人點買😂😂
好似話似係同佢傾緊計咁
係咪未開放咋 見佢話28號先開始不過好似都要用韓國apple id down
fnc搞咁多野就係為左捧新男團
FNC將製作新男團世界觀的電影,由成員六人主演,CNBLUE鄭容和也將出場
FNC表示,根據預計於秋天出道的新男團的世界觀改編的電影《P1H:新世界的開始》將於10月上映。該電影講述的是為了拯救因憤怒和暴力性極大化的病毒而成為廢墟的地球,分散在其他次元的少年們聚集在一起尋找希望之星的故事,是一個將於新男團世界觀電影化的項目。CNBLUE鄭容和等和男團的6名成員將出演,將描繪出挫折與希望的敘事。
將於今年秋天出道的新男團的首張專輯也是以與《P1H:新世界的開始》故事相銜接的世界觀為基礎製作,不僅是在出道專輯中,在接下來的所有音樂活動中都將包含這個世界觀與哲學,因此更加提高了期待值。
我見到段野都無興趣睇邊個會俾錢入場
Fnc所謂既「世界觀」。。。
要捧新男團 佢不如將d錢用係拍mv同買衫到
諗起路雲整親條腰都要去賣毛巾同做咁多場簽售就係為左泵水俾隊新人
都唔知咩策劃來 洗咁多錢都捧唔起就好笑
講起賣毛巾都嬲
fnc而家根本就無擺心機落sf9到淨係識諗點賺快錢去新男團到 大家都知係就入伍 但都唔好做到咁難睇呀
在允拍左中文cover垃圾fnc今次連twitter都唔post
要在允自己係cafe宣傳
fnc真係當佢地係搖錢樹點解可以咁仆街
Bubble好似幾抵買 大家都用得好密咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞