[Fantasy] SF9討論區 (1) 期待新團綜同認哥! 召喚所有SF9既飯!

1001 回覆
17 Like 10 Dislike
隊band個bass入左Nflying

大家好,
這裡是FNC ENTERTAINMENT。

原定於2月23日(星期日)的SF9官方FANCLUB‘FANTASY’3期粉絲見面會[SF9 WORKSHOP]經長時間的討論最終不得不決定延期舉行。

在這裡向關注並耐心等待見面會的各位粉絲朋友們傳達此消息,我方感到十分遺憾與抱歉。基於對藝人及粉絲朋友們的健康安全考慮,請大家多加諒解。

關於退票的相關事宜將日後再次告知。
*已收到配送門票的粉絲朋友們,請注意不要丟失或銷毀門票。
睇完遇一天之後為咗睇路雲去睇sf9啲片 點知俾柳太陽圈走咗佢真係笑得好撚好睇
歡迎入坑 太陽真係好靚仔
屌 第一張會唔會太撚正勁後悔咁遲先留意佢地 錯過咗見佢地嘅機會
第一張係2020 SEASON'S GREETINGS 既相
我都好後悔咁遲先入坑 不過好彩既係一睇完偶一天就去左澳門場

睇佢地啲片成日都忍唔到手cap太陽
佢哋2016嚟過香港mama 我都有去 但我嗰陣唔識佢地勁想坐時光機返去2016
16年岩岩出道唔識都好正常
雖然佢哋都係天空之城之後先多返d人識
明明之前d歌都幾好聽
希望大哥當兵前可以來一次香港開con
佢哋之前啲歌真係好聽 我最中意o sole mio個編舞又好睇
https://youtu.be/3cJmwwnCsiY
羨慕死人
果兩個妹妹入屋見到路雲開心到
我都係最鐘意呢首 同埋now or never
佢哋d sidetrack都好聽
例如Fall in love同round and round
想問下有冇啲靚相站比我follow下 唔一定係太陽
omg好多
太陽生日快樂
公主生日快樂!
一直覺得佢完美

公主nim 生日快樂

tempt you站姐 fan sign叫成員寫生日message
站姐台灣人有埋中文
都係唔肯放過風筒梗
岩岩發現呢個太陽站都有網頁https://whitenight228.tistory.com/89

究竟第一次講係幾時
18年頭已經講緊真係唔知第一次幾時
話說尋晚柳太陽個vlive金仁誠讀咗我留言
好羨慕
真粉重要係set左wallpaper係🐭
希望佢地可以快啲黎香港做巡迴
已經錯過左澳門場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞