[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
英雄本色
隻白鴿
呢集flash 好有質素好有content 就係想睇多d team co-operating, 打既場口又夠緊張同新鮮。 個主題貫穿成集.
想由巴仔對於Post crisis change 既執著帶出 我地面對改變既來之則安之,go with the flow
幾好
其實真正E1果個WELL係Eobard Thawne殺左換面假扮嫁麻...唔知幾時開始WELL就等於Eobard Thawne個樣 永久SET死左(1999 SORRY)
因為大家淨係想睇tom cavanagh 嘅reverse flash
Matt Letscher都好正喎
奸得黎好戇鳩feel
LOT幾集都咁高質
一係唐人街,一係九龍城寨
Because of Crisis
grodd+flash
james 100集都唔翻黎
發覺crisis之後無人提過james
係咪比人erase左
佢今集只得一幕,句對白係第三季講既。 (係,我記性好)
就係: "Kara, you're asking me to betray somebody that I really care about."
所以我100%肯定係舊片,真係冇返黎拍。

其他人回歸既片都係新拍 (Reign, MonEl, Lockwood, Winn)

佢上年Comic Con interview有講,離開原因係忙住拍其他劇,所以100集都返唔到黎...?
不過其實係冇所謂啦,外國多數人係想睇Reign同Mon-El返黎多D (我都係)
一咀都知嗰個係Kate 啦,真係戴個面具就唔認得咩
Sophie同Iris邊個黑人憎啲
肯定係Iris
好似將WELL全部版本入左冒險家版本個腦到 係咁提佢Eobard Thawne會出返黎,個問題Thawne都唔係WELL分身黎 我都知tom cavanagh係好正好好演技同對FLASH認真左
ollie唔記得復活佢
我記得漫畫同動畫入面,GRODD有個死對頭係忠,記咩名?
LOT有講獨裁政府想統治香港
作為香港人睇到真係苦笑
我淨係知見到有啲人比人打死 我會睇到好開心
下星期點解全線又停播?成日播一個星期停一兩個星期
Super Tuesday
bw sg 都停
「粉紅眼裏都是辱華」
「辱華你別看啊 邊看邊罵」
俾人屌返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞