[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
Crisis on infinite earths

“Part 1” December 8, 2019 - Supergirl
“Part 2” December 9, 2019 - Batwoman
“Part 3” December 10, 2019 - The Flash
“Part 4” January 14, 2020 - Arrow
“Part 5” also on January 14, 2020 - Legends of Tomorrow
我睇你點撚將呢幕寫番入去
https://www.youtube.com/watch?v=5X7N9Bpj4V8
咪話時間線改左唔見左當無件事,成日都係咁都慣嫁啦
flashpoint
個垃圾編劇好似想拍露西法同渣康外傳劇flash寫到真情咁仲想攪其他人
究竟flash會唔會拍返佢同reverse flash 返barry細過果晚打交果幕
monitor-push every hero to their limit except himself

唔撚好搞鳩我 Luci

Luci 客串 Crisis 係好正,但唔好影響佢自己
其實我都唔明佢咁撚勁洗咩要人幫手
dr.manhattan 食緊花生
一集開幾十條無撚用既支線故仔 做真情20集 中間就唔可以殺隻BOSS話咁係唔人道 之後累死一堆市民,去到尾二就準備解決問題
我唔明套野係咁搵其他人出黎死做麥鳩,搵演員返黎係死比你睇 真係唔柒接你JOB啦,舊版閃電俠舊時完左套劇就搵佢出黎寫死佢 仲要兩個仆街抱住係到笑死唔係自己(你明講邊兩個仆街既)
就咁睇youtube留言啲外國人普遍好似幾受落
我指舊barry死同回憶片段

咁呢段的確剪得幾好睇,突然返舊版片段真係意想不到
真 回想個下
Batwoman條主線好唔吸引,睇到第八集已想棄劇
好好好好好細個睇過舊版flash
印象雖模糊但見到佢做新barry老豆已經好suprise
見到佢做第二個universe既flash更加尖叫
Crisis死時個flashback真係眼濕濕
3-4集已經棄左
返過幾次啦
要拍可唔可以搵第二個臺拍
絕對唔可以CW
主角做戲完全無表情
佢個d想認真既表情睇落好似疴屎唔出咁
所以我精明
一集都冇睇過
再返成個滿晒企都唔夠企
企出門口啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞