[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
Arrow 結局播咗喇

CW DC:
LOT, Black Lightning, Batwoman, Supergirl, Flash,
Copy that去HBO拍green lantern ?
Sara 係掟E2 Laurel 去
Diana 係話完左Ollie 喪禮之後唔知做乜比人shift 左去2040,一瞓醒就2040 lol
其實ray都算係綠箭俠主要演員出黎
有咩理由佢無份葬禮
唔會啦 頂多係係earth prime既綠燈俠
Supergirl season one was beneath my expectation. The main character's acting is awful. What a terrible letdown.
可能縮細左見唔到姐
Alice 係最正常嗰個,集集都係kate與她痴線的一家好難頂,下集Beth , Alice 兩個只能活一個
season one如果唔係flash入去 真係頂唔順
我仲好期待佢同超人有互動 超人前傳果到咁..
我估會好似brainy咁融合做一個人
Sophie應該會誤會Beth係Alice 而殺左Beth, 然後和Kate的感情又gg
全劇最煩就係呢個死八婆
點解每套劇都要有個八婆
因為diversity
SG同LOT好似無八婆
Kelly
Mona
不過最近少出場
好似話killer frost 同Caitlin 會變番兩個人
之後會有兩個confirm death during crisis
今季水準回升,比上兩季好很多

除咗 crossover 個集
其實SG套劇真係唔需要感情線,好嘔心下集真係鋪Kara William
Mona戲份唔多就算把啦
charile又走埋
應該係呢集搵唔到位比佢姐
過一兩集應該就返返黎
LOT太多女,戲份唔夠分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞