[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
似係DCEU係獨立係CW世界外面,所以cw earth crisis 毀滅曬都唔關ezra果度事
CW,不了
真係得winter break之前j得落
sor
冇一集j得落
同earth x 比差幾皮
成個starlabs 啲人消失哂都無人理啦
Barry自己老婆消失左都無理過咁好似
得返Caitlin 喺度
今次crossover真係好垃圾
Snowbarry
e.g.
第4集係得電影版flash個段 其他完全垃圾
最後一集 得beebo同埋張櫈係好(張櫈睇到我起晒雞皮)
係今個星期另一套CW劇見到提COIE既情節

我覺得今次crossover CW誠意好足,但可惜技術(劇情)上好失敗
Oliver最後唔係以Arrow身分犧牲有啲可惜
浪費晒
仲衰過第一次死
第一次死已經夠衰
無啦啦變佢做spectre都唔知做乜
除左兩個都有綠色
我都唔知有咩connection
好似劇情暴走咁
終於睇埋個尾
劇情係超弱重好夾硬
但係cw果然係用coie黎將sg入返落同一宇宙 呢樣冇令我失望 最後hall of justice平價版jl
不過到最尾都係冇ww同埋呢個宇宙叫earth prime
如果要選最正嘅片段,你哋會點揀?

我會選Constantine & Lucifer , 同埋超人前傳個超人
我揀Brandon superman
Same, 意義重大
如果要選最差嘅位,你哋會點揀?:

D怪成隻催狂魔

lex強行改寫Brandon superman

oli無啦啦就死 情節上唔夠好

oli變spectre

第4part唔知咩撚野既大戰
成個Part 4
所有非easter egg非客串位都係垃圾
其實wills 同Lara 個角色都好無撚謂
其實5parts剩係得啲客串位好睇
吸血鬼後裔
我剩係睇哂TVD THE ORIGINALS 都係睇得一季定兩季追唔到落去
呢套睇左頭一兩集好似 已經唔係個回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞