[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
新聞
同nba球員偷情
點解sara都唔記得zari? 又話paragon唔會唔記得crisis之前d野 但sara唔識zari?
好似第4季結局改左timeline 搞到zari從來都冇上過船
唔關crisis事
冇記錯有年crossover,佢地冇播開另外幾套都照播
好尷尬
罰你重睇上季結局
我記得上季heyworld入面呀嘛
LOT越來越高質
唔知zari有無方法記返起佢舊時係船既記憶呢
咁咪係囉仲問
實會記得架啦 唔使驚
black lighting 係咪13集就完季?
呢集救人救得咁撚兒戲,想點
原來quentin做另一套美劇又係做detective
gravedigger好on9...唔聲控black lightning
做sp得啦 二奶就咪搞

影片中的Harris臉色憔悴坐在車子上,戴著壓低的鴨舌帽,邊哭邊哭訴J.R. Smith與Candice Patton的婚外情,並且為整件事祈禱,影片長達近10分鐘。34歲的Smith與Harris結婚多年,兩人育有3女。

https://www.instagram.com/tv/B6L8RI4ADYM/?utm_source=ig_web_copy_link
Zara 消失係before Crisis,
S4 最後改變左
Zari 好撚靚
快d炒左iris 換新女主角
今集做freddy條女個演員叫咩名?
Eddie出櫃
Eddie Thawne?

下星期SG個劇情好gay, 成班supercorp fans衝晒出嚟
吓 supercorp best cp喎 (如果唔計melwood)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞