[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
睇完睇一集
悶到仆街
我自己Arrow第二季開始追CW
一路睇Arrow尾集一路諗返呢7年個個星期追Arrowverse

BTW我仲expect講多啲Diggle同Felicity,話晒都元組三人
Felicity好似路人咁
Diggle講講吓speech無啦啦執到戒指勁唔夾
Felicity夠啦 唔好太多
felicity本身好似唔拍架啦
你睇last個shot Oliver個剷青頭應該係s7拍落
為左整個宇宙既危機
佢隻手有必要斷
Diggle今集戲份好多喎
直頭係主角咁款
Felicity就有得出場已經有驚喜
咁就8年了,心情真係好複雜,真心完得好靚。

多謝Stephen Amell

無佢無今日嘅arrowverse。
無arrow就唔會有flash同sg, 我就唔會留意Grant Gustin同Melissa Benoist這兩位演員
Green Lantern John
希望開套劇比佢
其實2040既william點
綁走左未知生死,留黎吊癮引人睇spin-off 劇
我都係唔明oili reboost 左個世界
點解佢可以有能力控制邊個死邊個番生
又靠吹
細william都大得幾快
高過mia又變左老牛聲
Teenager 嘛當然啦,同埋Mia 168 姐唔算高
雖然Roy 同Thea 最後修成正果我都開心,但可能隔左太耐無見佢地同場,無咩romance 感覺。
Between, Thea 好索好鍾意佢
第8季真心高質
好唔捨得
本身係話左唔拍
依家只係夾硬返黎拍一集收個尾好黎好去
本身以為thea拍完同oile 再會然後saygoodbye就無份
最尾一集再出場仲修成正果真係勁開心

2040又講啲唔講啲
咁arrow係講2019既事
2040咪遲下開套劇俾mia囉
方便劇情同fans service姐
搵路西法復活奧利 有冇得諗
俾佢抖下先啦
下次Final Crisis of Infinite DC Multimedia Limited Series Crossover先復活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞