[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
Bugs
Cisco走,之後Ryan choi頂上?

但Cisco 以前幾好笑,依家太motional
Flash不嬲都好多野唔連貫同犯駁,睇左咁多季仲咁認真同佢諗點解咩

咪睇下佢之後又想點交代囉
法官大人
之後crossover Stargirl就知
Stargirl 係另一個earth
而家冇通道了
cisco回歸之後9up話發現到有其他世界 可以用番個portal開通
Cisco好似唔會走好耐
好快返
幾時先復播痴撚線
到底點解每套DCCW主角另一半都係煩膠
Flash Iris唔洗講
Arrow 頭兩季Laurel都好煩同埋三心兩意,換左Felicity做女主之後又係特別煩,明明F未坐正之前我覺得個性格幾得意
Batwoman個Sophie結左婚又番轉頭想食Kate,抵佢比老公飛
Supergirl 頭兩季James又係懶正義咁但一d都唔型感情線又莫名奇妙,後面,後面換左Mon-El算正常d但係第四季尾又走左
除左LoT群像劇每條感情線戲份比較平均叫左倖免於難
其他劇果d我成日都好想一巴星埋去
CW唔識寫感情線就唔好寫咁多感情戲啦屌
Supergirl is a terrible letdown which failed to live up to expectations. The main actress's acting is awful
整返生eddie->colbalt blue->再死多次
條通道下季就可以通返
睇女姐
supergirl同batwoman下星期
呢隻臭雞做二奶
會唔會係外國d女就係咁煩膠
今集Flash
搵唔到英文字幕
black lightning真係好環保 d 奸角用足咁多季
咁咪唔好睇囉,冇人拎枝槍指住你個頭叫你睇。
HARRY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞