[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
剛剛睇完part 4
最尾大戰就算Sara同Batwoman冇superpower,起碼識得打又好揪。
真係替Dr. Choi慘,明明只係一名科學家
仍然有個遺憾見唔到綠燈John
唔係grant 真係無問題
但搵ezra 真係cls...... 柒撚到仆街
其實dr choi有咩作用...
其實合理。
雖然佢係Superman,
論CW Arrowverse地位,Oliver死左之後,明顯就係Flash同埋SG。
所以你見到SG同Flash企正中間。
跟住就係Sara同black lightning。
Superman第一次出場只係在SG入面客串。
姐係唔洗睇arrow?
眼殘sor
本身去就係想阻止monitor開breach連接到anti-universe

但最後都開到,因為multiverse,點都會有一個monitor去開機,所以
係咪版權問題嗰陣時唔得
Brandon Routh 做埋呢季離開lot
應該鋪緊佢接atom 個位
所以話個crossover寫得麻麻,本身佢係食腦但又未有suit幫倒手,但成個universe重生,變earth prime咁大件事又要加埋佢入去....
老老實實 RF 去左邊
開始有小小驚玩到太大之後d故事點
大家係同一個世界有咩咪掉俾sg同flash做
D能力廢/冇能力既真係可以番屋企打飛機
最憎Part 4呢樣野,係要整個on9 origin俾Monitor,仲要變咗咁嘅設定
突然醒起,Psycho pirate呢
咪係 仲以為佢會同返deegan岀黎做anti monitor d手下 明明上年講得佢一個知crisis黎緊 今年就人都唔見
See you in the next CRISIS
我都係咁諗
有superman, sg, flash , martian manhunter ,
冇superpower既敵人可以返屋企先。
所以arrow完得岩岩好
如果唔係佢D人點係咁多勁人既情況下生存
咁叫合理
堂堂三巨頭淪為二打六
成日輸比kara又要人救
史上最廢superman
oliver 救返 diggle 個女
jimmy olsen 都過佢
jimmy olsen 都高過佢, 當初都唔知點casting
多左個妹希望jj唔會變壞人
最後無Mia 係咪因為佢返咗未來?
我都睇到R曬頭,第4集尾barry話集合完人之力?講句野就集合完然後olie射死左anti monitor?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞