[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
編劇唔想寫佢地成CP, 但不斷寫呢D 劇情溜粉
伊朗
kara都係唱番moon river算啦 今集一開始唱歌好尷尬
想睇kingdom come superman多d
知唔知幾套劇係咩時候拍 見佢地劇入面天氣好似好凍
每集都好似係播出既1個月前左右
Martha
Why did u say that name!!
Batwoman d劇情
應該改名做Kate and her family
好想殺Beth個變態佬死
唔明點解得beth係咁 你話同一個earth唔可以有2個beth同時存在 咁winn又冇事
每一季開始,多數都係由夏季接近秋季開始既時候拍。
即係差唔多八月、九月開始拍。
一直拍拍拍。
十月就開播,一直都會keep住拍。
所以季節係: 秋天、冬天 (所以你見演員係著冬季衫)。
拍攝地點係加拿大溫哥華,天氣凍。

題外話:
所以今季SG套suit變左著褲就係咁既原因。
溫哥華冬天太凍,Melissa Benoist親自同公司講,要求著褲。
cat grant都係因為唔想溫哥華拍先唔做
係,因為之前SG係洛杉磯拍。
好撚悶,就黎想棄
LOT仲好睇過佢
根本Beth留喺蝙蝠洞一定唔會死,Kate咪打返個電話俾Sophie 話Alice走左去阿妹診所
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞