[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
超能力: Blessing of Oliver
Cannon係點解?
係 一切事物都中係由船上交配開始
只接到grant版flash 不過又咁睇 正義聯盟搞到flash咁柒 唔接好過接 不過使過電影始終多d接其他電影既機會
Jim Corrigan
Constantine出過
但唔同演員
到底個超能力係點?
Part 4-5 完全無提過Mia, 唔知佢認唔認得父親
點會唔認得
下集arrow會講
第一季純粹講佢同oliver出船意外死左
第二季先講佢原來未死
應該因為咁所以第二季先正式casting sara呢個角色
幾鍾意佢
第2季靚好多而家越黎越殘 又似男人 塊面又勁膠
成個連動最好笑就係明日傳奇果段,果D打大佬真係無咩所謂 望佢地解決BEEBO仲正(都唔知邊個囉左MICK寫既小說去賣 果陣突然話出左書本人都唔知)
佢上次自己話see you in the crisis......
人地同你講得閒飲茶, 唔通真係約你飲咩
其實成個storyline 連合格都談唔上...
個下巴 講唔出既唔自然
串錯宇
睇多次啦, 佢地對話大概內容就係咁大件事Erza竟然唔知
成套為左合體世界方便日後寫野而出
咁同我句野有咩抵觸
成個情景唔覺得係因為Ezra走咗入去speedforce所以冇事,更加似係佢根本唔知發生咩事,grant都覺得冇可能仲會有其他flash仲未被消失,所以嗰一幕應該係想表達DCEU 同 Arrowverse 係兩個multiverse, 即係各自有各自嘅COIE玩⋯
Speedforce入面冇Space Time concept架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞