[CW] Supergirl/Batwoman/Black Lightning/Arrow/Flash/LoT討論區

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
我想問 arrow集集搵個d 材料最後有冇用過
其實開罩已經無敵 唔明做咩要變大 再講 ryan choi唔知出黎做咩 又唔係變atom剩係出黎研究最後個個武器
整左個波俾lyla攞一攞,跟住佢就變左harbinger
係wo個陣吹到個武器用黎對付個crisis
睇撚到好嬲
根本同佢8季既野無關
然後harbinger變25

wtf is this劇情
這句話應該係指Oliver 之前所走過的歷程, 令佢擁有被選中的資格, 成為Spectre, 以及擁有對抗Anti-monitor 的能力同智慧, 唔應該直接用字面解釋

望唔透
做spectre要有咩條件
我寧願佢洗返以前學既招數去打贏仲去
好似以前打贏Ra's al Ghul咁

新海報
19 先係lot本色
睇埋第4,5集,整體比頭三集好
不過依然係鳩流流,CW 今次crossover 係設定上花盡心思
但劇本上流於兒戲小朋友
stargirl poster出左以為會露2手 點知
成套crossover 好多彩蛋, 亦睇到CW 為左呢D彩蛋好落力
但唔知係咪格局太大, 編劇好似唔識寫咁
anti-monitor 仲鳩流過earth-X Nazi,
將SG 整合入earth-prime 唔知有咩特別, 之前都係開隨意門走來走去架啦
COIE 卓頭真係一流, 故事就三流
整合左d earth
但又有更多earth分裂出黎
起碼知道titans同doom of patrol (hbo 綠燈俠?) 有機會入到cw crossover..整合earth純粹想將埋black lightning入埋earth 1 姐 我估

btw black lightning咁少貢獻都可以坐埋一檯 鄧caitlin同ciscl唔抵
其實一早埋好伏筆變Spectre, 每次Oliver 走去打反派, 都會叫
"You have failed this city"
唔係調返轉,個漫畫封面係cw arrow既彩蛋咩?
呢本野上年6月先出
有brainy都忘記左winn了
lex真係好中二病
學返隻game咁, 超人做極權元首
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞