youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋 (2)

1001 回覆
490 Like 21 Dislike
唔重組點繼續自己channel
劇情好睇過cctvb
Btw
我都係覺得真宅男同真fb係台灣個呀布雷
想啊Ken 出片
真心一問講番正經野先
呢家果個乜鳩野叫雞波波
波波藉住爆眼少女一事食人血饅頭
向觀眾籌錢之後就潛左水
係咪應該裝修佢旺角尖沙咀夾公仔鋪頭?
講真呢啲騙子一俾人踢爆就一定會潛水
之後再出返嚟繼續呃錢
如果就咁睇連登唱佢其實冇乜用
佢亦都唔會上水
如果佢聽到佢條大水喉會俾人破壞
一定急住走出嚟爆料話唔關自己事
或者道歉
以我所知 希治覺 成日同佢工作上鬧交
天網恢恢
重組其實同康扶漢室一樣口號姐 個心想點係人都知
pish
班友學哂政府班官咁
有咩就推D女人出黎擋 自己唔肯點對既
各位退訂保平安啦
有人話見過有派物資比手足 我認為比個限期問清楚先搞清楚先裝修
https://m.youtube.com/watch?v=mrB-MC5QDKs&t=933s
波波都幾賤下,當阿ken張相係槍靶,我之前睇完都幾唔舒服😡
個波波都唔係第一次咁做啦
上次潛左水依家又走出黎呃
一有事又潛返水,要俾d教訓佢
因為佢真係希老闆
同扮老闆既mk唔同
係anson本身咁定波波帶壞
強如rock哥都比波波呃 借上位成功
咁如果佢派物資比手足其實係想哄手足租公仔機同眾籌呢
如果係有心幫手足唔會用咁貴既價錢出租俾人同眾籌最後不了了之
除非嘔返d錢
屌個閪波
Anson
16 小時 ·
經過左一日時間我都一直諗返之前D野
我覺得我對上篇野打得太偏激 我有好多野無了解同忽略左好多野
但我回想返同問返相關人物講嘅野的確係差左好多野
完全係覺得自己做錯
我都要講返所有事比大家知
我去左日本之後的確少理左俱樂部完全係我問題
波波係我叫佢加入俱樂部幫手
波波同Ken係俱樂部都付出左好多 佢地都好努力去拍片
波波幫俱樂部都資出左好多 之前拍攝一切費用都係佢比曬 去到呀ken家中有問題時 差唔多得番波波一個頂住成個頻道 而波波就由我叫佢停止 唔好再拍片 但由波波加入到現在無在宅男拎過一蚊分紅和廣告費 全部都用返曬係俱樂部嘅成本到
最近關於有D政見事情我都太魯莽聽到網上傳聞都信以為真
但最後我問左店舖當時人
波波係自己店舖的確救過好多手足 一直有派物資同有十幾個警察入店搜查令時只有波波一個人 一直都冇提供過一秒閉路 2014年個陣波波既餐廳已經一直有派水派野食
我自己睇完網上傳聞 無查清真相就自己亂諗嘢係我唔岩
投資經營餐廳個時蝕錢 係我不聞不問唔知道 呢幾日先追 而一直以黎蝕幾多都係波波一個頂,從來冇問過我攞一蚊
最後我想表達對唔住波波
俱樂部咁 我先係要付上最大責任
因為其他人出錢出力想搞好俱樂部時 自己根本唔係香港 無諗過一齊做好件事 先導致今日去到呢個局面
兩回事黎
佢真係有出黎付出既話 就唔存在咩人血饅頭

咩哄人租公仔機 / 眾籌 = 你覺得佢信唔信得過 同大J阿哥一樣
你覺得大J信得過 請佢食30萬沙律同支持佢阿哥都得
唔通又可以話大J之前既付出係想哄手足食佢食沙律?
大家有目共睹
幾年前個Anson為左女出賣兄弟
而家為左錢再一次出賣兄弟
而家自己賺到盤滿缽滿,仲可去日本發展
Ken同佢女友就飽受欺壓
先放個人渣波,後為吸睛而要Ken受苦
又食貓糧又食盛
從來沒見過個Anson為佢分擔
Anson痴邊個死邊個
呼籲而家同佢一齊嘅生意顆伴立即遠離佢
過去Tony同小智事件可以得知
Anson條友今日同你稱兄道弟,拍晒膊頭
第日可以突然賣你,將你當condom
如果Ernest你見到嘅話
我希望你重新考慮係咪要同條友合作
加上佢而家手足前手足後
但又成日接大陸game廣告
總合以上,個Anson係一個咩人大家心裏有數

但呢佢要同Ken同講
我由seasons 2開始睇宅男俱樂部
過去Anson可能係一個女兄弟
但人始終會變
水無常清
而家你認識嘅Anson已經變咗
成為一個為女為錢就可以出賣兄弟嘅人
但唔緊要,你仲有支持你嘅觀眾
為兄弟你可以放棄好多野
你係一個真男人 Respects
同埋多D休息
同女友一齊散下心都好
你唔好因為今次嘅事而太過失落
希望你可以盡快逃離呢個陰影

祝好人一生平安
邊個同anson合作就 垃圾係咪比大老細鬧所以又幫人講好說話呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞