youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋 (2)

1001 回覆
490 Like 21 Dislike
https://lihkg.com/thread/1781906/page/1
上一個post!! 懶人包如下:
- Anson上年尾準備單飛日本發展,於是引入波波開始夾計逼走Ken,慢慢轉移宅男fans去佢自己既個人channel,波波就利用宅男同其他youtuber既聯繫開夾公仔機齊齊吸金,拍埋一堆廢片。
- 一直以來Anson都有營運個人channel,較高質同利潤高既廣告片就放自己channel。其他豬頭骨片就去晒宅男果面。
- Ken最終體力、心力同財力都頂唔住,終於放棄一直以來既心血退出宅男俱樂部,對呢個所謂兄弟Anson已經絕望。
- 事件曝光後,Anson出post洗白,同波波割席。然後波波del所有IG舊post。
- Ken女友反駁Anson洗白文,指責Anson 講大話。
- Anson割完波波後,比人屌到飛起,其實佢地都係同一伙。又再出ig 扮聖人。
- 事件曝光後,Ken由頭到尾都無提過Anson同宅男俱樂部既野。心已死。
- 同Anson合作過既人大部分都反面收埸,包括前女友,前兄弟,其他youtuber等等,全部無一倖免。 而Anson係youtube界都有偽君子既稱號
班 狗 最 怕 我 哋 咁 做
https://lih.kg/1785040
好難睇 較啲色
竟然開到(2)
偽君子積怨太多
諗翻起以前啲片
真係辛苦晒阿Ken
其實呢d香港都唔係太多人識嘅youtuber點解過到日本發展
飛左ex, 簡左個日本留學既做女友
每一步都計算過
睇以前d片Ken個樣殘撚到就死,Anson就精神爽利
新po留名
咁既人都有
諗起以前一放學返屋企衫都未換就開電腦睇佢地玩minecraft

細路仔嘅快樂真係好簡單
無嫁啦
個anson上個post就屌曬鬼話個波波又呃錢,又話ken波波之間出現問題要踢走個肥佬繼續同ken搞好個channel
最新個post又認曬低威,話自己冇理解清楚,屌你老母咩,句句都大話
Tony 女朋友
諗起kenbb有一排掛住兩個$1銀咁大個嘅黑眼圈仲要比人質佢食屎就鄧佢心痛,不過點心痛都唔夠比兄弟呃咁痛
個個都係JOJO,搵女朋友替身代打
Anson唔洗估我係邊個啦,本身都好中意宅男呢個組合,但你搞走Tony,又逼走Ken,視兄弟如糞土。我會一直係你附近留意住你
認清真面目
快退訂
薑檸唔知仲同唔同anson拍片
再拍退埋佢
Tony好似已經同佢女朋友拍咗好耐施
佢地唔做既野我黎做

方便大家睇清楚啲
其實真係睇得出佢地拍片全部慘野都係ken做哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞