youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋 (2)

1001 回覆
490 Like 21 Dislike
呢d真係要靜靜雞
替阿ken 唔抵 睇片個時其實都嬲嬲地

隻球體生物去泰國用ken張相做靶玩射撃

之後又有條片撚鳩佢剪佢把頭髮 其實你就當人係員工都唔洗咁侮辱掛

人有自尊 最後希望呀Ken 做返自己鐘意做既野 同女朋友生活開開心心

忘記對你衰既任何人
話時話 彌敦道間夾公仔機鋪係波波開?
冇睇開,不過想知Anson之前條女係邊個?
依家好似係住日本果個厚粉cosplay女
Ken真心當Anson係兄弟
on9 黃就好人?
Anson狗
肯定係認錯人
個時佢地一齊拍minecraft又起大J塔
後來反面之後特登炸咗座塔
Anson踢走Tony
認真唔明 做咩個個幫住阿ken
利申 追哂所有post
大概濃縮為
anson搵波波入俱樂部
波波係老千?!
anson靠重組完紅少少就起飛腳過日本

第1
tony唔玩,anson同阿ken兩條友又無錢又無料可以點拍片?搵新人幫拖其實有咩問題

第2
波波好似無呃到阿ken錢?同埋波波開夾公仔機好似只係用宅男個朵r粉絲課金 剩係咁算唔算呃錢?
(不過波波有前科呃9台灣婆無得駁)

第3
俱樂部我由細睇到大,阿ken同anson咩質素大家心照 阿ken無橋玩到自殘 Anson醒水識轉形日系化 點解個個講到阿ken好慘好唔抵咁

成件事就係阿ken波波定不和 anson過左日本唔想搞 咪解散囉。。。。三個當時人都無互相攻擊,點解你地咁多嗲
個個都明得你唔明就反省下啦。定你係Anson同波波既人
不推文回覆
本人
睇到Ken捱到殘晒 好彩仲有個女朋友係身邊撐佢
你都幾好笑 有follow呀ken女朋友同爆料page就知咩事 咩都唔知自己好好檢討 有好多識球形生物既報料人士有報料 自己慢慢睇 唔好懶到咁
波點睇都唔係好人啦下話
黃唔黃同個人品格無關係
有人可以借運動名義媾女
立心不良 19Ming捐幾多十萬都係無補於事
一單還一單
都唔知屌你好笑笑你好 你真係有追哂post
agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞