youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋 (2)

1001 回覆
490 Like 21 Dislike
點解波波同anson不斷要蝦ken,
不斷搵ken做on9角色....
佢地兩個真係好賤
雞蟲扮食家
見到波波一入黎就成日玩鳩呀ken
見到ken都好撚憎條仆街
又低級趣味,講野又鳩
但好似又怕撚左佢咁

總之波波(男人老狗叫波波 on99)一入到黎就搞到成個channel柒曬
仲有個咩西支
d麻甩佬咁鍾意扮食家
一大堆粗口
阿ken錄盡哂人情卡叫人怕片送行,有阿ken呢個好兄弟仲唔知足,次次返黎香港阿ken都接你機,見利忘義反骨仔
就係因為creamy呢條8婆 有排無再睇sunny
好記得creamy同小智一齊去旅行既時候要分酒店房訓
依家肯定俾sunny屌到鬆
係!師兄心水清就係milly個朋友黎
直頭想喊想喊咁啦 屌 ken真係好撚慘 大胃ken系列真係玩命 d 鳩屎野次次都塞比阿ken做 成日都無精神 本身ken仲要型象唔係好睇 咩都要靠努力 依家仲比個撚屌Anson 逼走埋 Anson以前靠個mk fd轉珠 係格離一味望 , 有時靠佢ex小精靈出下樣 抽下PAD 依家見自己係日本條女咁索 就靠佢用佢吸followers 乜都係靠人 係醒目 係識玩既
一定笑撚到仆街 五皇夢實現
戲子無情
真係了解佢?
真心嬲
果陣我都有個咁既朋友 又係出賣我
所以我真係完全明白ken感受
佢叫個fd一齊拍轉珠最大原因因為佢fd個陣玩到好撚勁 咩角色都有 又重課成日抽野 咁就可以出好多條片 又唔洗自己課金
好奇
Anson個人channel有一排有幾個人成日出黎
呀用 同埋果個成日打pad 係片頭一齊嗌「唔係到」果條仔
有無人知去晒邊?
呀ken要振作呀,好多人都支持你架
之前就同閪波割
依加就捧到閪波上天?
成篇野個FEEL似係比閪波屌完之後,比閪波威脅
打出黎讚美同洗白閪波一樣
幾成真幾成假都未知
呀用去咗外國讀書,其他人唔知
ken仲特登拍過條片屌9啲鬧anson嘅留言
而家?
搵燥底男
自己忍唔住stalk左佢地
兩個都曾經出現過係Anson片尾
Anson有條片有提「我地個channel已經八萬訂閱」

個呀用應該仲friend緊 互相follow
Ken果條送機片都有出鏡( ig waichuntam)
另一個nissy_c1014 Anson public account無follow back/ unfollowed.

Stalk完 晚安
等芷鹿泥馬條片
燥底男巴膠嚟
而家揸巴士揸得好開心
應該唔會番去拍片
佢同tony係咪同事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞