youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋 (2)

1001 回覆
490 Like 21 Dislike
算啦 無謂同佢嘈 可能護航fd都未定
有冇料睇返
果種邏輯智慧 點睇都好似anson條女
係咪波波黎
咪玩啦
第一次解散咪係tony同ken踢走anson
仲要anson見到俱樂部出post先知自己比人踢走
佢先開自己channel
剩返ken同tony既俱樂部咪又係做唔起
反而anson自己channel做到有聲有色
老觀眾一定記得
個個講到anson反骨有自己channel竟然冇人記得佢先係第一個比人出賣
佢過日本明明ken都鄧佢開心依家你地就屌佢扔低ken係香港自己飛去日本發展
anson channel未比人踢個陣已經有
個陣佢3個都有開個人channel
只係得anson channel而家仲run緊
ken channel貢獻左出黎 tony就冇更新 間唔中有直播下咁
落咗幾多白花油
其實上個post大把人講過第一次解散既原因。
條友都on9, 上個post已經熱烈討論過第一次解散又係Anson因為爭女出事。佢衣家走出黎諗住轉移視線
屌極都唔化 又想賴呀Ken出賣Anson
Anson都算成功男人,一個兄弟因為女,一個兄弟因為錢而反面。
上個post講野嗰班先係老觀眾啊,我係你就收收皮先喇
乜都唔講先 ,宅男俱樂部嘅組成 ,你突然間揾一個四十幾歲嘅核突呀叔 ,件事根本好突兀。 仲有好多片底下都話唔想要波波, 所以佢唔應該出現係宅男俱樂部先
開咗2個po都未解釋人血饅頭
老老柒柒 我係舊觀眾 由一開始睇到依家
由Tony走好唔捨得 直到加左所謂咩波波入黎
宅男俱樂部個感覺已經變咗 波波入左黎後影片成日講咸濕笑話 我個人麻麻睇好佢 唔係好想知佢有無叫雞 我淨係想睇片 佢成日講到自己食女無數 唔知咩用意
跟住anson走左去日本發展 得返佢兩個
已經少睇左好多 啲片多左關於夾公仔 無咩興趣
有d片ken為左吸引人睇 都幾博命....
近呢幾個月好多人問佢地點 anson成日都唔太想答
直到有人爆料先講出黎
真心好失望!!! 不過ken呢家唔洗再痴佢 有返自己生常係好事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞