youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋 (2)

1001 回覆
490 Like 21 Dislike
借個位嚟推推 高質po
[突發]即時解決學生溫飽問題 請學生食飯
https://lih.kg/1776541
你係咪唔撚識字?
我估佢個point係:
Anson當年俾Tony 同Ken夾埋踢走
忍辱負重左咁多年
扮好人拉線重組
而家終於報到仇
好撚勵志
仔女正正就係岸撚柒鳩
條女極度樣衰格閪
以前成撚日返工朝早睇佢啲story 話啲麻甩佬特登企係佢隔離
屌你老母唔撚迫得就坐的士啦
呃蝦條個mk rico都經典
Ken咁懦弱肯定永遠係冇意見
我記得Anson「退出」之前佢都有自己channel,佢同兩個反面之前都有單拖拍Minecraft片

或者我猛鳩拉效應記錯咗
依個我記錯
上面有人講左佢地三個都有自己channel
同Anson短暫合作完走都走唔切既霧丸

一開始我以為因為Anson主動群埋大丁班人而同另外兩個嘈交

(嗰期大丁唔知開咗個post回應佢fans問題,話宅男俱樂部玩開心版Minecraft所以「同唔到佢哋連機」一齊玩,但呢件事發生之前佢哋三個明明噚埋大丁一齊玩Minecraft仲起咗座賓周塔)

(之後Tony自己開post話曾經因為仲係學生,冇乜多餘錢先玩開心版,但係去到同大丁玩嗰陣已經畀錢買咗,話唔知大丁係唔係有心抹黑定抑或係誤會一場。。。同埋大丁喺嗰期的確係得罪好多人,印象中Mary姐同其他YouTuber都冇乜點樣長期群去大丁嗰度)
真,好戲到呢
櫈阿Ken唔抵
戲子無情呀
呢層我就唔知

但成個post圍繞緊Ken用哂啲錢租studio 又要比人當員工 但糧無得出
我就唔明點解會拎返 Tony Anson單野黎講 都唔知關咩事
睇黎霧丸同ken fd d
呢件垃圾廢中仲未收皮
之前話雨傘啲大學生受人煽動冇社會經驗
宜家又忽然轉立場
Ken人緣都好啲啦 咁耐以黎都keep住同Tony fd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞