youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋 (2)

1001 回覆
490 Like 21 Dislike
原來最初另外兩個心裡面條刺真係因為Anson群埋大丁度(加上臺灣之旅Anson獨食)
Anson同波波隱藏左佢地籌錢段片,衣家錢無左,片無埋。 手足錢你地都要吞埋??
錢已袋
可能係同類人呢
籌錢段片已經被消失,你地2個真係當人on9?
籌錢做咩, 有冇人有backup?
下午仲有
今鋪真係錢已袋,理撚得你
衰撚過Ming狗
真。I’m watching you
who fucking cares
Ernest 由你拍片marvel電影開始睇你 見你近排同條扑街行得咁近 之前又同你一齊翻工 痴東痴西咁 自己小心d
如果anson係無辜 肥ken一早出黎解話啦
依家一個人都冇企出黎幫佢講野就知條柒頭平時有幾仆街
屌,Anson同波波食完人血饅頭籌左筆錢,佢地拍片籌錢段片被消左呀,又私吞晒比手足d錢

現時宅男channel籌錢段片無左:

原來籌錢段片:
已經唔單止係Ken既事,佢地吞埋手足d錢
daydayday_ching咪就係anson個ex囉
就係milly個fd!唔係識咁簡單 仲送過iphone比人
arashi你啲朋友會唔會比anson媾走嫁
唔好意思借個位
紋身師抄圖呀
唔知有幾多個巴打絲打比佢紋左圖上身
**突發!召集 旺角人血饅頭紋身店 抄圖 !不尊重烈士行為!
https://lih.kg/1785705
謎之梁烈士回覆
人血饅頭撚樣
又出現返
無接過客!全部都係小智條舊菜鳩up
姐係sunny條女creamy!
佢之前有做過女僕cafe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞