youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋 (2)

1001 回覆
490 Like 21 Dislike
Ken會唔會太軟弱
Unsubscribe Anson
我都覺 如果冇條女就真係一直俾兩條撚樣恰
不過算啦 唔會怪阿ken 睇得出佢係好善良嘅肥仔
依家唔應該blame the victim 係應該推到嗰兩條撚樣身敗名裂 以後冇得係YouTube蒲頭
最後如果阿ken有mon post 加油呀!你仲有好多fans support你
俱樂部係咪有個剪片師金仔,有冇俾人炒魷?會唔會知道仲多d野
Sorry 手滑hi左落負評到
咁耐都冇出過樣 分分鐘係純剪片師 直情冇參與過拍攝
同埋佢冇出過幕前 連ig fb都唔知
應該唔會知太多嘢
依家喇叭牌正霧丸都企係ken嗰邊就知佢哋兩條柒頭人盡可夫啦
Lm
建議Ken加入Jfft另起爐灶
浩楠出片抽anson水未
以前成日追啊ken打機,雖然係玩翻版
但加油
條女仲可以話冇人夠自己了解佢
其實好多夫妻結婚好多年都未必可以完全了解對方
唔知以為一齊咗20年 希望佢以後唔好後悔自己咁盲信愛情呢兩個字
講衰啲 你都係人地想去日本發展既其中一個踏腳石咋
同埋去到俾人擺連登狙擊既地步
點解唔諗會唔會真係佢有問題
薑檸樂都唔係咩好人啦
一開始痴埋去伍公子hayhaywong到
而家就痴宅男
自己拍d片又悶又呆 講野又冇內容
睇得出條友想學bob叔但又差人幾條街
真心唔明條友點解仲可以呃呢行飯食
佢一開始啲片on9得嚟又真係好笑嘅 可以話係不滅墨水師兄
不過依家回晒塘 完全冇質素 認認真真做填詞人好過啦 始終都改詞起家
駝晒背學人著西裝
條片仲比人笑佢背面睇似蕃薯
係咪個個叫Anson嘅人都係仆街?
仲有邊個anson
咁撚瘦 完全撐唔起套老西 又矮 得170 件老西仲要oversize咁 唔係歧視佢矮 170 slim fit都可以好撚型 但係佢套西裝完全唔係 仲要配個閪頭 你話undercut side swept就話啫
不過外型呢啲都算啦 重點係心腸閪 就算幾型都冇用
我覺得佢見到邊一邊多人就pro邊一邊立場
同希治閣反咗面未
真心好賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞