youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋 (2)

1001 回覆
490 Like 21 Dislike

ken仲識剪片
可以幫輕下含仔❤
賤種Anson終於上水但原來係繼續奶波波春袋,直接引用波波篇野就9就

金主係唔同
快啲聯絡啦 想睇日本片
期待今晚開live講
Ig咁多人幫波波嘅
開個新帳號撐自己有幾容易
平心而論,真係好多人租左波波夾公仔機,波波出事即係佢地部夾公仔機都出事。
其實成件事好簡單
隔離屎萊姆已經一早公開晒條數出黎
咁你地呢邊有冇交底過條數先
出晒片吹晒雞叫人幫襯又義賣又籌款!最終話無搞過,所以無數可以公開
咁霧丸點啊
唔係唔得 但我唔會信囉
前幾日好似先有人發現佢地叫人籌$條片唔見左
之後隔左一陣又出現返
咁鬼叫人點信
本來講緊波波呃錢,點知爆下爆下Anson仲仆街
大家小心跟車太貼
講真ken而家條囡都係anson介紹番黎既
(個咩生日surprise)
我唔信佢地一齊拍片咁多年ken一直都係比anson壓榨
唔開心既事一定有
但我唔會一味信晒ken條囡同個所謂爆料page既野

再離譜d既係咩ken黑眼圈大又係anson搞鬼
ken接anson機anson感動到喊又係做戲
屌根本成班先入為主,再自己看圖作故事

等睇比人話我係anson/佢條囡
生日surpise之前
Ken ig story已經成日講同女神去街 乜乜乜
係咪Anson介紹我唔知
但Ken一定係呢條片之前識咗呢條女
條女anson介紹係你9up
anson可能真係好功利
但波波未黎之前佢哋之間嘅相處態度冇得扮
當中雙方兄弟情我都唔信係流
好難令人唔相信係個柒頭波影響到演變成缺裂絕交
金主呀,今次Anson連波波個屎眼都奶埋嫁啦。
閪波冇錢咁入俱樂部做乜9,我就唔信你捱義氣幫俱樂部,仲係9up
老實講 如果佢真係長年
比anson壓榨嘅磨錄
佢宜家唔敢出來先符合佢人設
同時啲咁嘅男人如果配返
一樣唔出聲嘅女人
人生應該會有好多痛苦嘅難題
https://youtu.be/Jf2Bg5IPoaA

想知阿ken個女神係咪都比anson食過
ArmChannel點睇
由1開始已經黃
又成日遊行,又屌政府
由6月已經出聲直屌到而家
冇廣告都冇跪,近排先有返小小廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞