youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋 (2)

1001 回覆
490 Like 21 Dislike
香港塊餅太細
香港班youtuber永遠做到台灣/日本咁
食人血饅頭真係好撚仆街
香港youtuber好似無乜人由頭到尾靠自己
熊仔頭 伍大師 sunny 馬田真係清泉
攪屎棍初初個時d片真係ok
每個成員都好有特色
但之後好似都冇乜心機拍
宜家痴埋其他垃圾youtube度越搞越衰
屎萊姆真係終極人渣
仲想扮黃翻身 吔屎啦梁非凡
見到eg痴咗落屎萊姆到
已經唔想睇
記得好耐之前有條試食片,跟住閪anson無啦啦爆句:你啲汗味好臭
唔經大腦講嘢勁hurt人
同埋之前呀Ken有拍片去過閪神間日本公司俾驚喜閪神,但係閪神見到佢就即刻趕佢出公司,話驚俾腦細見到之類。
唔好意思借個位
又一香港知名YouTuber!幫支那01賣廣告!!
https://lih.kg/1786548
唔關事啦 個時成班圍喂喂全部都熟
熊仔頭先岩岩拍片 舊屎大J都仲未有人識
三唔識七點會同佢齊拍片
初期未紅個個都要R frd做 唔出奇既
大J直播開頭講班人唔理佢後 佢有另一班人一齊拍野,點知有個高訂閱過大J既頂埋順對面班人 想過黎一齊拍
大J唔同意 結果自己個班人跟高訂閱就 唔要大J (大概係咁 順便解釋埋所謂既不和)

熊仔頭條我來自youtube咪好似暗示過夾帶想壟斷市場 但佢唔簽嘛
原來以加用不推文就唔計回覆數
我都係第一次聽
大j都係噤岩今次運動俾佢食到條水再加有迏哥做對比先上左神台姐,之前響兩登咪又係過街老鼠
唔會出聲啦
串下啲 一千幾百訂閱嘅就話冇所謂啫
今次打大佬 邊夠膽出聲
好仆街
全部唔知乜水
開始人身攻擊 波你點睇
當兄弟係工具
諗返起之前都覺奇怪,Ken拍片個樣勁殘,仲話好忙因爲出片要密d。然後又見到Anson唔知點解又可以經營自己channel仲有d廣告片,廣告片仲多過宅男個channel 。其實Anson無Ken無Tony點可以走到今日,咩都推俾人做哂自己就共享人地努力嘅成果。真係好賤格!睇錯咗你!其實就算睇宅男我都係鍾意睇Ken,Anson條垃圾channel 我sub都無sub過。
Ken都可以單飛,自己開channel ,好多觀眾鍾意你!加油!
係!之前已經覺得好奇怪點解成日淨係呀Ken自己一個好早或好夜仲返studio做野。
呀Ken太善良,俾人利用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞