youtube界始祖宅男俱樂部都因財失義解散埋 (2)

1001 回覆
490 Like 21 Dislike
自己追post啦老觀眾
睇番都覺得條人渣攪笑走個一陣又黎黎
推呢個
屌你唔通佢會同人講,係啊係啊因為我想搶兄弟條女但係搶唔到所以退出,咁啊?
人地出個post你就信
薑檸樂
無料按內所再拍anson退
你咪又係ken條女出post你就信
個時佢地fb page有出公告話踢左anson
依家fb close左我搵唔返
但一定唔會係佢自己退出
Millyjai之前喺ig story寸過Anson成日扮體弱多病
其實成堆都on99 首先anson同波波on9仆街就唔講啦 一定架啦 第一次解散因為爭女 我就當anson小器 你tony如果真係有心 一樣可以和好 你爭贏仲踼走人走證明tony份人都有問題 到ken 知你慘 但你唔鍾意咩咪講出嚟 唔撚係一句說話都唔講 你唔講d人咪當你好蝦 唔好成日淨係條女出聲 你自己本人係咪有必要出嚟交代下同屌柒下你個兄弟 唔好下下淨係識叫人關注返個運動 你呢啲叫逃避
Bomba呢
講起Anson有冇人知以前同佢拍轉珠片果個nissy點解同佢反面 近排係荃灣見過先記得佢
個波波成日扮食家 好7
係係係,幾十頁得你一個老屎忽,你最清醒。
https://www.youtube.com/watch?v=rFkfi5sxWhw
13:30 開始
anson話佢係比人踢
如果係假既ken會唔出聲?
柒左仲係到死撐
你有證據就拎出黎啦兩個post都係到講廢話
Anson話Anson話
睇唔到內容,唔知幾時block左佢
唔使咁大反應
總之無論Anson幾年前係咪俾人踢, 都無阻佢而家係仆街冚家剷嘅事實
佢都講左話左比人踢係同tony有關囉
未同之一直討論緊既一致囉
霧丸 ig 都出聲
都係因為兄弟爭女先有呢件事 就算tony同anson踢黎踢去
又關ken咩事 依家個post係主要話ken比球形生物恰 Anson無幫Ken出聲同調和 仲有球形生物無交待捐錢個單

你拉返tony anson不和單咸豐年前既野做乜
佢ig係咩?揾唔到
講左咩
我屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞