尋晚陶君行怒屌律師,被捕者點解收費要1佰80萬一宗案件

292 回覆
69 Like 48 Dislike
屌人收得貴既對立就係唔比錢?

Goodest logic
欲加之罪,何患無詞
即係佢舉例舉個距離好遠嘅數?

佢就係舉個數話人聽,6.12啲錢好快用哂,叫大家再捐

我相信,好多人都肯捐錢支援抗爭
但而家付出最多嘅係抗爭者同捐錢嘅人,得益最大嘅係律師(仲可以拎埋支援抗爭者嘅光環)

香港人捐錢係慷慨,但612 真係太多次唔用得其所嘅位比人入

解決方法:
除非泛民擺佢哋嘅律師超低價或義務打

(事實上,以前嘅社運嘅義務律師團,係真係好多象徵式收費同埋唔收錢打)
香港人就係與別不同 其實一直唔明點解未開波就打得輸數 要眾籌定律師費善後點解唔可以有效運用資源
呢8個字,可以作為所有批判政客嘅結論
係咪以後唔駛論政?
你條友真係24小時ON CALL
廢陶 = 熱狗
你覺得係乜咪係乜
我既意見又唔會改變到你
其實佢正名為支援 泛民律師團基金,唔會咁多人屌。(亦唔會咁多人捐,叫得人道支援,大家初心都只會諗用係律師費嘅係一部分)
佢之前講50萬一單 會通脹
食沙律係咩
去旅行?
其實寧願幫班人玩銅雀行動去政治庇護
律政司班顛狗一輸一定APPEAL

人為製造王丹仲平同有國際影響力
大量人帶風向
所以咪叫你人申請法援,點知咁又比人屌
大量風向撚5毛出沒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞