尋晚陶君行怒屌律師,被捕者點解收費要1佰80萬一宗案件

292 回覆
69 Like 48 Dislike
建設意見 一樣比人無視 同被指分化

係好多人氣憤同發悔氣
但好多人係放大咗人地嘅氣憤同發脾氣 無視人哋提嘅意見。

呢個post, 實際建議都好多啦。

傾建議嘅可行性嘅有幾個?
傾你係咪分化嘅有幾個?
call 左兩三年既大律師 連埋 律師樓 打兩日trial 你當10 - 15萬
好少少既30-40萬
呢個價仲要講緊Mag仔

btw 聽過好多私人大律師 普通過堂+去一去警署 收8萬

點敢俾意見,一陣又屌我熱狗 青城 五毛
本土派依到都容不下啦
連登一言堂咗咁耐
冇話正唔正常,律師開的

180萬,只可以話除返個需時嚟講,係唔過分

如果大家看待呢啲 義士嘅case 係 平時啲case

同埋 看待呢個基金同律師團 係只應付返「黃店」嘅責任真係唔過份~
youtube link?
180萬 一個後生仔點俾?
法援會唔會補到咁多?
一句講哂
法律面前窮人含撚
法援係你比左個分擔費之後就 一蚊都唔洗比
法援唔係傻的 佢派個sc比你之前會衡量
你覆佢唔覆我
咪就係比我講中囉
咩都無人知,無人知法治已死,無人知會有幾千個梁天琦
魚革有參考資料
真。食。人血饅頭
可以順便睇埋泛民點樣幫天琦
(認襲警罪、再用「集會自由」打暴動罪)

同埋,有幾多係合併case
(6.12 講到180萬要打1000個case)
其實你自己睇下612 收費表啦
所有過堂 / 開會 都係$6000一次 講緊搵個sc 幫你過堂都係6k
從來無律師收過正價
同埋612 係唔比打trial 唔好老屈律師收正價
義務打難d wor
啲律師唔收錢
啲細嘅都要出糧掛

所以應該係要收平啲,但係唔係唔收
其實你自己睇下612 收費表啦
所有過堂 / 開會 都係$6000一次 講緊搵個sc 幫你過堂都係6k
從來無律師收過正價
同埋612 係唔比打trial 唔好老屈律師收正價

公你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞