NATO表態之後中俄包圍圈已經形成

562 回覆
851 Like 4 Dislike

一齊同行啦絲打
希望如此啦,雖然依家歐盟都搞緊但老實,整左武器係到,佢唔一定要用

佢可以用呢樣武器拎更多著數就算
希望我係錯架啦
美軍應該唔係唔善打大陸戰,而係大陸戰要死的人實在太多
佢地都係睇目標去決定攻唔攻入去打大陸戰GE JA
好以話東京大轟炸兩粒原子彈都唔投降 就會玩登陸戰 但美軍絕對唔想咁 係太平洋打島仔已經咁撚辛苦死左好多人
而家仲要登陸人地大本營 同當時日本武士精神 真係得返把刀仔都同你死過
好彩日本天皇屌鳩班軍老要投降 唔係而家邊有咁多本動漫比人家j
幫你推 但而家我地可以有咩做到?
美軍向來最叻就係用飽和攻擊
用導彈 空軍炸到你殘 定點攻擊軍事 通訊 指揮據點
最後先開部隊推進
但內陸戰會少左空軍支援 同要深用敵陣
越戰就係一個沉重既教訓
將個局勢宣傳出去
增加自己士氣
減低對家士氣
講真我睇完都有少少質疑

1.雖然8月9號,15日就已經投降.但就算繼續打落去,日軍又頂到幾耐?
39年經歷完大清洗成pat屎咁既蘇軍都係諾門罕打贏日軍
面對45年機械化完善 如日方中既紅軍,
後勤已經唔夠,石油枯竭既未機械化關東軍又頂到幾耐?

2.講傷亡比例冇咩用,
輸左就係輸左,蘇德戰爭 就算係蘇聯反攻階級,蘇聯傷亡都係大過德國
傷亡多係蘇軍特色,最後打得贏就得.呢點同美軍唔同

3.美軍有計劃登陸日本本土 估計傷亡100萬,所以放棄.
但如果比呢個機會蘇聯,蘇聯諗都唔會諗.

4.比美軍駐軍,天皇得保,人民冇遭殃,30年後日本再度挑戰美國(今次係經濟上,不過都係輸左)
比蘇軍攻佔,日本渣都冇

所以蘇聯參戰後,日本一定要盡快向美國投降
因為蘇聯最後一定會擊敗關東軍 一定會登陸,一定會恐怖統治
死傷幾多唔係斯太林考慮範圍
如果放班支那人去西伯利亞開發應該夠食
但係普京唔會應承
咁做同滅國無分別
作為史上第一個被核爆攻擊既國家
果種史上第一人既震撼其實好難唔投
加上二戰後期 日本物資都比美國封鎖得好緊
海軍連最重要既燃油都唔夠 比十隻航母佢都開唔到出海
佢唔投日本而家會係美國領土
tui
應該係打完一輪內戰
好似朝鮮半島咁南北分治
之後依家北海道食緊樹皮
好文
補多句,香港就係東羅馬嘅君士坦丁堡。
係共同利益之下,君士坦丁堡作為前線要塞係唔可以失。

黃色經濟圈,係民間行動上加強香港同北約嘅關係(攬炒巴做緊嘢民間外交)
會係除咗攬炒之外,你用啲民間行動嚟到去阻礙中共嘅外交政策,會係收中共皮嘅另一個春袋
高汁,推
相對亦釘死成個南海

如果淨係靠海南島只是半天吊

航線會斷開
pushhh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞