NATO表態之後中俄包圍圈已經形成

562 回覆
851 Like 4 Dislike
咁我地有小小咁多本錢 同 博佢未會放棄粒金蛋JA
但其實真係好撚危,乜野過條河阿?九龍塘、 鐘一堆地方都有解放軍啦
八國聯軍
想知Medvedev當政時期嘅民意係點
推高質文
其實當年民主化時西方由得俄仔死,無經濟援助,經濟大跌,自此之後俄仔好憎西方民主國家,普京藉此行獨裁搞返起個經濟,更加得民心
高汁歷史文
尋日有po又話驚侵簽得成貿易協議會點點點
其實我都覺得中美矛盾係有排玩
美帝唔會比個完全自把自為嘅國家上位威脅佢
所以美帝對中共嘅實質要求係會好harsh
好多野要係fundamentally咁改
唔會係你肯買下d貨就放過你
只係佢會一直觀察
中國肯開始改佢一定唔會迫太緊同比時間佢
好文一推 十分有趣
台灣蔡英文都開始connect東南亞
俄國歷史上成日都想出黑海
運兵運貨 搵戰艦炮彈對住歐洲 隨時炸爆佢老母閪
東南亞嗰班軍佬政府 全部睇錢份上
牆邊草 邊一面有著數就痴邊一面
what else choice we have? standfast, buddy!
想要多啲國際關係既分析文章

天滅中共,還我香港
簽得成停貿易戰又點 美國咁多條戰綫大家各自打各自

今日睇個offer 2年買2000億美金換120B少7.5%關稅
而家關稅繼續直至1月簽 又有撤回機制
簽唔成就按計劃加 加埋懲罰性關稅
中共簽就直接phase 2 negotiation期間關稅繼續
簽左真係仲好 一唔gur又可以加返
放更多血

另外尋晚中共記者會同侵侵講既野都唔match
而家個情況似係美國俾個offer睇中國要唔要多
我覺得簽唔到
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞