[年經]三大3rd hon想出國讀master

416 回覆
29 Like 159 Dislike
IELTS有8
讀黎都哂氣
undergrad都讀唔好 你讀master都唔慌自律
真係笑死人
哂屋企錢去外國「讀書」
請問邊忽有拎三大打飛機?? 事實係三大排名高D都係一個考慮因素
我又冇話自己係三大就好勁 考試符碌入到姐
死撚柒開啦垃圾asso仔淨係識talk shit 影衰連登
以前做得唔好=呢世唔會有前途
香港真係多得你呢D人 革命都唔荒會成功
黎美國讀學店就是
好少少既U都唔會收你
仲想靠Ma洗底?
去歐陸大學可能得
英美名校拎first hon都未必入到
係,比多around 一倍錢同時間左右
算係當初ug唔讀書既代價黎
我當年去過agent同自己試過Apply
排3x-8x 都試過,結果都係全數 reject
順道食埋洋腸,嫁比白垃圾,移民外國做低端人口
3rd hon唔代表廢既
代表懶姐
加油
好撚大陣ASSO仔葡萄味呀
你算鳩數啦連考慮下讀master嘅資格都冇淨係識入吠連毅進仔都不如
多謝巴打好人一生平安 我研究下先
算係當初ug唔讀書既代價黎 true
3rd hon真係賤過地底泥 想翻身都難 好灰呀
我都諗住搵agent問下 身邊有朋友3rd hon讀專科都得左

不過多謝你 好人一生平安
你好好人間有愛 多謝你既鼓勵
2nd low想去英國讀master
最高可以讀到邊個ranking學校
因為我自己都3rd hon
當年淨係識玩
同埋坦白講2nd low同3rd hon能力唔會差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞