[年經]三大3rd hon想出國讀master

416 回覆
29 Like 159 Dislike
我先笑撚死呀 不如話係你自己極度自卑入來trash talk 踩低人拎自信
其實我就唔覺得asso有問題既 有問題係你D咁既人影衰晒姐
你D行為同popo一樣咁撚低智
所以我就建議你直接摺埋唔好出聲 唔好再攞架來丟
我都廢撚事再覆你 你鍾意就繼續吠下自我感覺良好下啦
樓豬你串到咁又好難叫人認真答你

我建議你周圍拎reference letter 先
再快d去叫agent幫你睇
用工作經驗搭夠啦,但如果你唔係做相關行業其實冇咩用
講得話自己ielts 8就知你冇睇人地大學requirement 啦,普通master,ielts 6.5就夠 再高都唔會拉分
刷reference letter 加埋請人幫你寫personal statement 係你最後可以做既野

利申 英國ug加master Cranfield
唔好笑人asso,自己又唔係勁好撚多。到呢刻都唔識睇低自己就真係好無用
有得嫁鬼又唔拘
利申我ielts 都有8
但我見好多都有語文要求??
本身識識地法文 但都唔敢去果度讀書
Coventry 之類你應該都入到
個人認為如果間大學收3rd hon嘅話間u都幾廢下
係香港認受性可能唔高
不如做多幾年野先攞work experiences之後入間好少少嘅u

利申 係uk讀緊master
你既識識地法文即係咩程度?
冇B2就唔好講出黎啦
呢位呀生, 我理得你而家做緊啲自己覺得好掂既野定點
巴打/絲打 一心想上連登問下野 你就不停串尻人/打啲無意義既野
你就真係崩口人忌崩口碗既PERFECT EXAMPLE
回樓主,加油啦,有心唔怕遲, 3RD HON 唔係世界末日
如果你係講緊asso仔 咁係佢先撩者賤
你試下做女人開認真post咁樣比人笑你就會明
利申 從無歧視asso 身邊好多朋友都係asso

但多謝你認真回答
我知6.5但有人話會加分又人話唔會 所以我先想問下
我會刷下其他document 希望可以直入master 多謝你
支持你巴打 唔好氣餒
gpa低因為年少無知 好迷惘 好似判咗死刑無得翻身咁
世世代代變黃白垃圾
用塊西移民咪得囉
你講嘢同五毛嗰啲「香港人舔白人的屌」有咩分別
外國優越過香港係事實 你屌樓主都無用
不如屌下自己點解咁無用 唔係鬼妹嫁比我哋
我都屌緊自己 放心 共勉之 香港人加油
想問下2nd low係咪同3rd一樣衰?
出國?可以呀
去中國大灣區讀啦
外國優越過香港係事實,咁咪移民外國咪岩囉
我一早去左美國啦
無得屌咪比人屌囉
反正美國同性戀結婚合法
h1b??
邊個state
做咩個post d人咁口臭
Hku 3rd
睇過歐洲U d資料
好似唔係咁易
懶都唔會3rd hon啦
醒目嘅點會連 2nd 都無
仲要係讀sosci都3rd hon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞