[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#34

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Vg27aq for sure
利申:vg27aq 用家
間間都冇現要訂
應該正都定中央田買穩陣d?
而家仲有冇包零光死點㗎
打CSGO多
XL2546定PG258Q 好
UCX相比美水價相差唔大

UC就依然有d貴 當係硬食隻i1display
冇,不過我朋友之前買表示最多可以比佢開2盒
部FI27Q-P到左手,未詳細試,但有樣嘢想求教,除左起顯示設定放大DPI,係咪無其他辦法整返大D字,D字好細啊
放大dpi應該係最好既方法
用黎玩ps4同睇戲多

AOC C27G1
BENQ EW277HDR
邊隻好d?

有無其他2k左右嘅價位推薦
你fd邊間買?
Aoc 27g2
師兄得閒講下使用感受,都想買呢隻
幾時到你果部
已買 用緊 1080P 240HZ
噢....說好的fi27q-p呢
Msi optix mag272qr / cqr 就咁睇spec似唔錯 要有既都有齊 係差唔知有冇software g-sync

呢隻同Acer Vg272up/Xv272up 同埋aoc ag273cqx 比較 各位有咩意見 諗住係呢幾款入面揀隻黎買

以我所知, Vg272up=$27xx , Xv272up=唔知價, Mag272qr=$2999
kd25f vs xl2546 vs pg258q 唔識揀
玩cs多
想買一個mon係for睇戲多 仲想可以用埋PS4打機 budget 係1000左右 心水有以下兩部 想問下邊部好啲?定有其他推薦

ACER R1 | R241Y Bbmix~$1186
Samsung LC24F390FHCXXK~$1099
放MSI MAG241CP 144hz 7月買 一切正常

有單係法奧買 1500$放

有興趣既巴打加tg nammm333
2K MON 不了
用開1080p,依家好唔慣
FI27Q-P price得3間有報價
係咪真係有行貨㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞