[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#34

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
請問 XL2411P 無VESA 係唔係就無方法上牆架/長臂架? 事關佢個底座好阻位置
官網寫支援VESA mount: 100 x 100 mm
大約2000港紙買左cv27f
再送多隻aorus m3
我今日都買咗U28R55,個架真係好垃圾。完全冇得較高低/角度。
想問下有冇mon架好介紹? 邊道有得睇?
買mon架要買咩規格㗎? 完全唔識。75x75 100x100係咩嚟? 完全唔識
等vg289q就冇呢個問題
3碌鐵都唔知做乜. 屌...買MON 睇SPEC. 完全冇留意個死人MON 架.
十鳩幾年前D MON , 個MON 架都有得較高底/角度. 估唔到呢隻ON9 係冇得較.
有冇MON 架好介紹呀?
used?
果陣用2080ti玩?
我都想用2080ti玩ps4獨佔game
我之前買27uk600又係咁
要加一千蚊上27uk850先有靈活支架
屌,柒咗
買個臂就ok
要75x75 唔好要100x100
可以去邊道買?係咪黃金,鴨記就有?
75x75係指size? thxthx...
同埋想搵啲可以擰轉90度打直嘅。因為之前個mon可以擰轉打直,有時會睇片。就咁擰90度好方便
真係唔知點解呢個原裝跟機架會咁垃圾
想由一個moon轉做兩個moon,
想買兩款一樣model既moon。
主要一個係睇戲+車game;一個玩PS4屠龍
有冇咩moon介紹?
筆直大概~$3000/1個moon
講漏左個重點:
想要24吋-27吋moon
SSP 3C有,或者HKTVMALL / 森林
有冇巴打試過喺amazon 買mon
最後有問題要退貨or送去保養
會唔會勁煩
留個名先
依家主MON用緊XG27VQ
副MON用緊隻24' 想換埋做27' 想問有冇咩高CP推介
副芒多數拎黎上網睇資料 tg wts果d
同埋想問有冇邊隻夾枱支架推介一下
多數用黎design同埋剪片 間中打機同睇戲 應該買咩螢幕好
有冇巴打已買FI27Q-P有包膠,一般應用/遊戲方面感覺如何??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞