[Sone]現在是少女時代!西卡生日粗卡! SONE又要賣腎供養少時

1001 回覆
41 Like 20 Dislike
有無sone打係12號hk express夜晚10點機?
機場巴5點45先有 好想搵人夾包車

我係依班機 不過我有巴士去

通宵機場巴

通宵機場巴

我以為你講香港點去 我book左晚仁川機場附近既酒店

通宵機場巴

我以為你講香港點去 我book左晚仁川機場附近既酒店

i see
推到搶到飛

聽朝十點

如果SONE打搶多咗可以係度放返出黎

一齊搶多幾張
10點準時入公司廁所爆石
推到搶到飛

聽朝十點

如果SONE打搶多咗可以係度放返出黎

一齊搶多幾張
10點準時入公司廁所爆石

我exam呀
聽日有咩資料要準備? 有無啲咩資料可以而家打定先?
第一次搶飛,乜都唔知
第一次搶飛,乜都唔知

註冊做快達票會員
而家已經好緊張
第一次搶飛,乜都唔知

註冊做快達票會員

好彩提一提我
有無快捷link可以直入訂飛個位?由快達票home page去到訂飛個位好似好煩同嘥時間
而家已經好緊張

我都係
第一次搶飛,乜都唔知

註冊做快達票會員

好彩提一提我
有無快捷link可以直入訂飛個位?由快達票home page去到訂飛個位好似好煩同嘥時間

http://www.hkticketing.com/events/LTTAEYE0617

係咪呢條link?
加油sone
打倒黃牛
希望買到又去到啦
加油sone
打倒黃牛

啱呀, 搶多原價放比SONE 打, 唔好益黃牛
而家已經好緊張

我都係

我緊張到訓唔到
而家已經好緊張

我都係

我緊張到訓唔到

較定鬧鐘
而家已經好緊張

我都係

我緊張到訓唔到

較定鬧鐘

聽日會早幾個鐘起身 大家加油
麻煩各位會去韓場既SONE打~打算睇完一齊食飯同交流情報既話就留低TG ID~我會開個GP方便交流~
新人留名
希望聽朝搶到香港場既飛啦
留名
如果搶多咗會原價放
麻煩各位會去韓場既SONE打~打算睇完一齊食飯同交流情報既話就留低TG ID~我會開個GP方便交流~

m2017hey

tyjy309
新post開左~推埋舊post先去新post....
同埋sone打們盡量唔好斷post....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞